2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی بلد نیست رفته یه عالمه گوشت خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 23 پست
بسته بندیش بکن تو فریزر خراب نمیشه چند مدت استفاده بکنید به جاش قرضتون رو از حقوق بعدتون بدید .باهاش ...

خیلی ناراحت میشه چیزی گفتنی موندم چیکار کنم یعنی خودش نمیدونه قرض مهم تر از گوشته؟ 

خب که چی مثلا ! 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قرض ها را شما باید پرداخت کنی یا همسرت ؟شما چه دغدغه و غصه داشته باشی چه نداشته باشی تاثیری روی پرد ...

اینکه اضافه خریده زیاد خریده بی جا هزینه میکنه به جاش میتونه پس انداز کنه بدهی شو بده من و ناراحت میکنه فردا کم أوردنی هم میگه طلا بفروشیم ماشینو بفروشیم

خب که چی مثلا ! 

خیلی ناراحت میشه چیزی گفتنی موندم چیکار کنم یعنی خودش نمیدونه قرض مهم تر از گوشته؟

آره مردا حساسن سر این مورد که ایراد بگیری از خریدشون

شما داری درست میگی اما بعضی وقتا آقایون چون اصولاً حساب کتاب خونه دست اوناس مثلاً می‌دونن یه پولی تا ماه دیگه قراره بیاد دستشون که قرض رو بدن 

من وقتی قرض دارم به کسی اصلا آرامش ندارم میبینی شوهرم ریلکس خرید می‌کنه میگه می‌دونم مثلاً فلان موقع پول میاد دستم .

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
آره مردا حساسن سر این مورد که ایراد بگیری از خریدشونشما داری درست میگی اما بعضی وقتا آقایون چون اصول ...

کم اوردنی انتظار داره طلا بفروشیم فلان کنیم بیسار کنیم نمیدونی که

خب که چی مثلا !