هوو۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 884 عنوان چرا شوهرم وکالت طلاق رو نمیده بنظرتون😔 209 بازدید | 18 پست قراره توافقی جدا شیم شهرامون از هم دوره رفته دادخواست طلاق توافقی داده بهش گفتم اگه میشه همینجا وکالت بفرست من برم جدا شمگفت من وکالت بده نیستم طلاق میخوای باید بیایی همینجااصلا نمیدونم فازشودلم نمیخواد دیگه روبرو شم باهاشعلت جداییمونم خیانت ایشونه 1404/01/09 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
holozard عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1506 من مثل خودت شهرامون دوربوده خودم تک تنها رفتم توافقی طلاق گرفتم اومدم من خیانت بوده خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
هوو۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 884 من مثل خودت شهرامون دوربوده خودم تک تنها رفتم توافقی طلاق گرفتم اومدم من خیانت بوده من ازدواج دوممه احساس میکنم تموم شدم با کارش
holozard عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1506 من ازدواج دوممه احساس میکنم تموم شدم با کارش ان شاالله مشکلت به خوبی حل بشه🙏 خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
هوو۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 884 شاغل هستی میتونی جدا از خانوادت زندگی کنی یه خونه کوچیک دارم تو روستا کنار مادرمیه پسر از ازدواج قبلم دارم با منهمیتونم جدا از خانوادم زندگی کنمولی حرف مردم...از اینده میترسمپر از حس بد و سردرگرمیمکارم شده همش گریه
هوو۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 884 اخی عزیزم خدا کمکت کنه نمیسه خیانت همسرت ببخشی چطور ببخشم وقتی پشیمون نیست و طلبکاره ازممطمعنم بازم تکرار میکنه ادم نرمالی نیست😔😔😔
سابقmaryam5173 عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 3879 تو که دیگه نمیخوای شوهر کنی یعنی دیگه طاقت شکست واذیت رو نداری پسر هم که داری چرا عجله میکنی طرف رو راحت کنی برو درخواست مهریه کن قسطی هم بگیری بهتره تا مفت بره پی عیاشی
blackwidow عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 1232 یه خونه کوچیک دارم تو روستا کنار مادرمیه پسر از ازدواج قبلم دارم با منهمیتونم جدا از خانوادم زندگی ک ... اگه میتونی مستقل زندگی کنی برنگرد زادگاهت به ویژه اینکه کوچیکه همه همو میشناسند سختت میشه سلام بچهها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من