2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرفه درسته شمام برا عید همین کار رو کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست
شوهرمنکه کلا ازشعور مرخصه . خواهرم ۹سالش بود موقعی که ما ازدواج کردیم عیدی نمیداد بهش. وقتی مجرده خو ...

مثلا وقتی یکی رفته تو خونه خودش عروسی کرده هرکی میاد خونش بچه باشع باید عیدی بده نه اینکه سال اول عقد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا وقتی یکی رفته تو خونه خودش عروسی کرده هرکی میاد خونش بچه باشع باید عیدی بده نه اینکه سال اول عق ...

اونکه اره ولی ببین اگر خواهروبرادرت مجردن وخونه ی پدرتن شوهرت یکی یه صدی باید میداد بهشون. 

اصن یه وضعیتیه. نگران نباش درست میشه بالاترخوندم گفتی واسه داداشت خرید کرده فهمیدم خسیس نیست بقیش حل ...

بخدا یا از سمت خانواده اون حرفه یا سمت من، در صورتی که هنوز یکسال هم از عقدم نگذشته 

کاش میشد بیای باهم صحبت کنیم

خب ما مسافرت بودیم با هم، این پولا چیزی نیس ولی خب تو مسافرتمون چقدم خرید داشتیم دو سه تا تیکه برا خ ...

خب اگه خریده ک دیگه حرفی نیس . بگو همون بجای عیدی براش خریده . از پسر سن کم نباید انقد توقع داشته باشن . اون باید بفکر پول جمع کردن باشه برا آیندش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏