2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرفه درسته شمام برا عید همین کار رو کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برات عیدی نیاوردن؟رسم عیدی ندارید؟

رسم عیدی پارسال چون صیغه بودم داشتیم، اونا برام لباس و هفت سین و چمدون اوردن ماهم لباس و چمدون 

امسال با مامانمینا از قبل عید مسافرت بودیم 

همینجوری ما سال اول عقدمون بود مامانم به بقیه بچه هاش داد به ماهم داد

خب اگ اینجوری بوده ک خب . بعدشم اگه خواهر برادر کوچیک تو خونه داری حداقل یه پنجاه میداد نفری

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اصلا نباید به داماد عیدی میدادن .نامزدت برا تو باید میخرید .طرف ما برای مادرا هم میخریم ولی مادرا بی ...

همینجوری همه نشسته بودیم مامانم دست کرد هم ابجیم داد هم داداشم دیگه ماهم بودیم به شوهر منم داد چون سنش هم کمه

شما ک نباید عیدی میدادی ب داماد ولی داماد باید هم عیدی ب همسرش بده هم ب مادر خانمش وظیفه اش نیس ولی ...

نه همه نشسته بودن ما از قبل عید با طرف مامانم رفتیم مسافرت هی به همه داد به شوهر منم داد

خب اگ اینجوری بوده ک خب . بعدشم اگه خواهر برادر کوچیک تو خونه داری حداقل یه پنجاه میداد نفری

خب ما مسافرت بودیم با هم، این پولا چیزی نیس ولی خب تو مسافرتمون چقدم خرید داشتیم دو سه تا تیکه برا خودش میخرید برا داداشمم خرید که کوچیکه

ینی دادمادای شما تا ۳۰ سالگی به خواهراتون عیدی نیدن !! ماک رسم نداریم . نهایت زیر ده سال

شوهرمنکه کلا ازشعور مرخصه . خواهرم ۹سالش بود موقعی که ما ازدواج کردیم عیدی نمیداد بهش. وقتی مجرده خواهرش وبرادرش خب باید بده