2777
2789
عنوان

کدوم رشته داخل این اوضاع اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 30 پست
اصلا اینطور نیست به حرف نی نی سایتی ها گوش نده اغلب کم سواد هستن من کلی ایرانی میشناسم که با رشته ها ...

جدی ؟ چقدر خوب.

پس مدیریت تهران خوبه؟

الان موقعیت خوبی دارن دوستانتون ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جدی ؟ چقدر خوب.پس مدیریت تهران خوبه؟الان موقعیت خوبی دارن دوستانتون ؟

برو حسابداری

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
برو حسابداری

از کارای روتین بیزارم 

انسانی رو فقط بخاطر حقوق اومدم

دوساله برای کنکور میخونم

و الان موقع نتیجه حس میکنم همه تلاشام الکی بوده

همه بهم میگن باید میرفتم تجربی و بیشتر مایچسم میکنن

و کلا همه چیز داره بهم میگه انتخاب اشتباهی داشتم

قابلیت اینو دارم یه روز تمام بزنم زیر گریه 

از کارای روتین بیزارم انسانی رو فقط بخاطر حقوق اومدمدوساله برای کنکور میخونمو الان موقع نتیجه حس میک ...

عزیزم بعنوان کسی ک دورش حسابدار زیاده 

هم مهاجرتش عالیه

هم ازمون استخدامی ازش میخا

هم ارگان خصوصی

حسابداری از مدیریت عالی تره .مدیریت رو از روی حسابداری سآختن بعبارتی

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
من جای شما باشم چون میگی توی این رشته با استعداد هستیهمین جا درس میخونم و دانشگاه تهران یا دانشگاه ه ...

نه درس رو که همین جا میخونم 

و دانشگاه هم تنها اولویتم دانشگاه تاپه و کلا به رتبه تک و دو رقمی فکر میکنم

اما مستأصلم چه رشته ای بخونم

گاهی به سرم میزنه انسانی رو کنار بذارم و برم برای تجربی و برای دارو بخونم..

مدیریت بخون مهاجرتشم خوبه روان شناسی اصلا نخون

یعنی با مدیریت دانشگاه تهران یا بهشتی و معدل الف میتونم بورسیه بگیرم و مهاجرت کنم؟

نه اصلا شخصیتم مناسب این رشته نیست

عزیزم بعنوان کسی ک دورش حسابدار زیاده هم مهاجرتش عالیههم ازمون استخدامی ازش میخاهم ارگان خصوصیحسابدا ...

شنیدم خیلی خوبه ، اما من اصلا آدم روتین نیستم

دارم میترسم 

راضی هستن حسابداری اطرافتون؟

من اگه تک رقمی یا دو رقمی بشم میتونم دوتا رشته همزمان بخونم

دوتا رشته همزمان خوبه 

حسابداری و مدیریت ؟

شنیدم خیلی خوبه ، اما من اصلا آدم روتین نیستمدارم میترسم راضی هستن حسابداری اطرافتون؟من اگه تک رقمی ...

میگم مدیریت انقدد شاخه بندیش کردن ی قطرع هس درمقابل دریا بعد میای میگی دوتا همزمان

اولا ک نمیشه چون کلاس ها وتایم امتحانات تداخل داره 

دوما بجای اون تو ک انقد خیال فعالی داری کنکورتو میخوندی ی رشته خفن میاوردی

میگم مدیریت انقدد شاخه بندیش کردن ی قطرع هس درمقابل دریا بعد میای میگی دوتا همزماناولا ک نمیشه چون ک ...

مدیریت درمقابل حسابداری ی قطره هس درمقابل دریا

میگم مدیریت انقدد شاخه بندیش کردن ی قطرع هس درمقابل دریا بعد میای میگی دوتا همزماناولا ک نمیشه چون ک ...

شما اطلاعاتت کامل نیست در این زمینه و میشه دوتا رشته همزمان خوند سرچ کنید متوجه میشوید

خیال فعال؟ من همه رشته های خفن انسانی رو میارم

و خوبه گفتم دو ساله دارم درس میخونم!