2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمو انداختم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 7551 بازدید | 139 پست
اره به خدا خیلی اذیتم . گاهی میگم کاش سرطان بود اما نمیگفتن سالمی و هیچ دلیل پزشکی براش پیدا نمیکنن ...

از بس ناراحتی روحی کشیدی اعصابت ضعیف شده و حالا زده به جسمت.انشاله که سال جدید واست سال خوبی باشه و همونطور که اون عفریته ی زنجیری رو محکوم کردی سلامتیت رو هم به دست بیاری.به ف ا ل نیک بگیر این نوروز رو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا خیلی ترسوئه و اصلا اعتماد به نفس ندارعبعدشم ببخشید دور از روت گوه خورده ،ازش شکایت باز داریم ...

شوهررررر داشته؟؟! 

💜همه چیز را رها کن،جز دلی که برای خوشحال کردنت،دست به هر کاری می‌زند.

سلام عزیزم خوبی؟ ببین کامل نوشتم مگه نخوندی؟؟

مــــرسی. اما کم بود  کاش نزدیکم بودی دقیق ترمیگفتی وچی شد و....  اینجاخلاصسس 

عزیزم ب یکی گفتی مشکلت حل نشده! یعنی پاهات سنگینه؟؟؟ 

💜همه چیز را رها کن،جز دلی که برای خوشحال کردنت،دست به هر کاری می‌زند.

منم دقیقا همین حسو داشتم و خیلی این فکر اذیتم میکرد اما از وکیلم که پرسیدم بهم اطمینان داد که زدنال ...

چرا درخواست ندادی اجرای حکم رو خودت ببینی؟؟ وکیلت خودش شاهد بوده؟؟

تو روانی؟

میگی خواهرشوهر انقد براش حکم بریدن فلان فلان 

خب میخای داستان قبلش رو خودمون حدش بزنیم

چقد بدم میاد از اینجور تعریف کردن یا تاپیک نزن یا درست حرف بزن توضیح بده بعد بگو چقد حکم بریدن

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

نه هنوز همون طوریه ، یه دکتر پیدا کردم البته مغزو اعصاب نیست حالا بعد عید میرم پیشش، ابن مدت هم به خ ...

انشالله که خیلی زود سلامتیت رو بدست بیاری

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

فایده نداشت کردم

عزیزم خوشحالم که حقت روگرفتی ،برای پاهات هم علیرضا کریمی فیزیوتراپیست رو‌توی اینستا سرچ کن موسس هلدینگ اُکسین همسرشون هم خانم غزل لیمویی با اینکه کم سن و سال هستن بسیار خبره هستن گردن مامان من رو با یه جلسه مشاوره ی آنلاین خوب کردن انشالله جواب میگیری،مطبسون هم شهرک غرب هست اما مشاوره آنلاین هم دارن و وقت های حضوریشون خیلی پره 

تو روانی؟میگی خواهرشوهر انقد براش حکم بریدن فلان فلان خب میخای داستان قبلش رو خودمون حدش بزنیمچقد بد ...

این چه طرز صحبت کردنه؟؟ اعصاب نداری نخون. اولا که کامل گفتم چه حکمی بریدن و توو تاپیکام هم هست برو ببین البته که همینجا هم کلی توضیح دادم

خوبه حالا  نوشتم برای اونایی که تاپیک قبلمو خوندن اینو زدم که بدونن جریان چی شده

چرا درخواست ندادی اجرای حکم رو خودت ببینی؟؟ وکیلت خودش شاهد بوده؟؟

نمی‌دونستم میتونم اینو بخوام که خودمم ببینم بعید می‌دونم بشه دید اگرچه اگه هم میشد خوشم نمیومد برم ببینم ولی از وکیلم پرسیدم گفت انجام شده و تبعیضی نیست بین زن و مرد و حکم قاضی باید اجرا بشع