2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

41 بازدید | 7 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر، امروز با دو هفته تاخیر واکسن دو ماهگی بچمو زدن، حالا بماند که واکسن نبود و چنتا مرکز  مختلف گشتیم و یکی  بالاخره با منت چون تاخیر زیاد بود دیگه تزریق کرد براش، میخاستم از مراقبتاش بپرسم، کمپرس چطور میزاشتین هر چن ساعت؟ همین حوله و پارچه سرد بزارم اوکیه؟؟ یا باید کیسه یخ بزارم لای پارچه؟ 

سوال مهمترم در مورد تبه، حتما تب میکنه؟ چن ساعت بعد شرو میشه؟ 

وقتی واکسن ب بچه میزنید در لحظه چند قطره استامینوفن در محل واکسن بریزید بیحس میشه و چند قطره بدید بچ ...

روی محل واکسن  که نزدم  اما بهش دادم خورد، الان داره شیر میخوره و نیمه خوابه، فقط از تب میترسم، به شما هم گفتن هر نبم ساعت کمپرس سرد بزار؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روی محل واکسن که نزدم اما بهش دادم خورد، الان داره شیر میخوره و نیمه خوابه، فقط از تب میترسم، به ش ...

من پرستارم عزیزم خودم بلدم این موارد 

بستگی ب درجه تب بچه داره با تب سنج اندازه گیری کن

روی محل واکسن که نزدم اما بهش دادم خورد، الان داره شیر میخوره و نیمه خوابه، فقط از تب میترسم، به ش ...

نه نگران نباش تب نداره زیاد 

فقط استامینوفنش رو هر ۴ ساعت دقیق بده و تبش رو چک کن 

امروز هم کمپرس سرد بزار. فردا هم کیسه آب گرم 

من یخ داروخونه ای رو میزاشتم لای پارچه و میزاشتم روی محل واکسن. زیاد هم طولانی نگه ندار

نیاز نیست هر نیم ساعت. ۵-۶ بار تا شب انجام بدی کافیه