2777
2789
عنوان

وجدانم قبول نکرد و باهاش کات کردم

238 بازدید | 10 پست

با یکی دوست بودم ندونستم طرف متاهله زمانی فهمیدم که دیگه خیلی دوسش داشتم چون وابسته‌اش شده بودم نتونستم کنار بذارمش

خلاصه بعد از اینکه فهمیدم تا یک هفته دیگه بازم باهاش دوست بودم ولی آخرش خودم باهاش کات کردم و گفتم فایده ندارع ولی خب خیلی برای خودم ناراحتم چرا باید اینجور باشم چرا بعضی دخترا که با رلاشون ازدواج میکنن خدا کسی سر راه من نمی‌ذاره چرا مگه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینو گفتی چارتا زن شوهر دار ک شوهر هرزه دارن و نمیخوان همون هرزه رو هم از دست بدن . میگن افرین خوب کاری کاری کردی . در حالیکه تو نه یکی دیگه !! خرابی از خود مرده یا زنه متاهله . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
الان اینو گفتی چارتا زن شوهر دار ک شوهر هرزه دارن و نمیخوان همون هرزه رو هم از دست بدن . میگن افرین ...

آره والا یه جاهایی تقصیر زن و شوهر هم هست باید حواسشون به زندگیشون باشه یه جاهایی هم تقصیر دختراست که میدونن متاهله و ادامه میدن و زندگی یکی دیگه رو خراب می کنن

,شما خوب کاری کردی 

اگر ادامه بدی کارما سنگینی داره 

بدونی و بمونی اما نمیدونستی شما 

اون آقا هم حتما حتما بابت دلشکستن هر دو خانم قطعا جایی ضربه رو میخوره 

نگران نباش آنقدر زندگی بالا و‌پایبن داره مطمن باش حکمتی بوده آشنا بشی باهاش .... درس ات از رابطه بگیر و مطمن باش بهترین ها نصیب ات میشه 

برای همیشه قطع لینک من باهاش اون انرژی که بهش دادی پس بگیر و برو برای همیشه.

🕊
آره والا یه جاهایی تقصیر زن و شوهر هم هست باید حواسشون به زندگیشون باشه یه جاهایی هم تقصیر دختراست ک ...

اون دختره و یا اون پسره هیچ تعهدی به زندگی کسی ندارن ! مرد و زن متاهل نباید بره پی هرزگی . متاهله که باید متعهد باشه . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ولی خیلی دلم شکسته

می‌دونم درک ات میکنم 

مخصوصا متاهل ها خوب بلد هستن چطور یه دخترو به بازی بگیرن . شما فقط بسپار بخدا برات بهترین رقم بزنه 

۱۰ سال پیش دوستم با مرد زن دار بود 

تقریبا یکسال نمیدونست تو روند طلاق بوده 

آقا ... برای همین اینو خیانت نمیدونست در صورتی که این خیانت زن طلاق ندی ... بعد یکسال دوستم متوجه میشه تا چند وقت ام ادامه میده .... بعد فک کن پسره غیرتی و دست بزن داشت و شکاک بود کلا پیگیر دوسته من ... بزور از پسره جدا میشه (جالب بود کنه هم بود با اینکه زن داشت ) 

خلاصه دوست من ازدواج می‌کنه 

دقیقا کارما پس داد ... 

و می‌گفت کاش هیچ موقع چنین شخصی تو زندگیم نبود 

سخته دل بکنی ازش اما باید قبول کنی خدا به دلت آرامش بده .چطوری بهت گفت زن داره ؟ 

🕊
می‌دونم درک ات میکنم مخصوصا متاهل ها خوب بلد هستن چطور یه دخترو به بازی بگیرن . شما فقط بسپار بخدا ب ...

خودم فهمیدم از عکس و بیو یکی از برنامه هاش به روش آوردم اعتراف کرد