2777
2789
عنوان

خانومای باردار

124 بازدید | 13 پست

من دیشب بعد اینکه رفتم سرویس ببخشید ولی یه لکه خون روشن دیدم بنظرم خون اومد خیلی ترسیدم اومدم بیرون نصفه شبم بود نمیتونستم بجز شوهرم به کسی بگم بعد چون ماه دومم داره تموم میشه با خودم گفتم نباید هیچ خونی باشه شیاف پروژسترون داشتم یکی مقعدی گذاشتم بعدم دراز کشیدم تا صبح بعد صبح خیلی فکر کردم یادم اومد که اون سس کچاپه چون خیلی کم بود تشخیصش ندادم الان یعنی بی دلیل گذاشتم مشکلی پیش نمیاد؟ قبلنم استفاده نکردم

چون از پلها خیلی بالا پایین رفتم فعالیتم زیاد بود کمرمم یکم درد میکرد واسه همین گفتم بزارم بهتره که یوقت تو خواب اتفاقی نیوفته تاحالا پیش اومده براتون واتفاقی نیوفتاده باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استارتر حلال کن سر صبحی کلی خندیدم

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
بیشتر ببینید

.

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
چرا باید ازت سس کچاپ بیاد

نه عزیزم غذامو با سس کچاپ خوردم مثل اینکه رو شلوارم ریخته بوده آخه خیلی کمرنگ بود تو خونه لباس زیر نمیپوشم معمولا واسه همین فکر کردم مشکلیه ترسیدم جز خون چیزی به ذهنم نرسید چون یکم کمرمم درد میکرد بخاطر پلها

خودمم واقعا خوشحالم که بخاطر نی نی نبوده ولی از طرفیم یکم ناراحتم بی دلیل گذاشتم🥲

انشالله مساله ای نیست نترس

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
بیشتر ببینید

يه دونه شياف مشكلي نداره من كلا لك بيني داشتم دكتر گفت تا پايان سه ماه شياف بزارم ولي چون خواهرم با اين دارو سرطان سينه گرفت تو بارداري من فقط ١٠ روز گذاشتم ديگه نزاشتم 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40