2777
2789

حالم بده وسواس فکری شدم روش دارم خودمو نابود میکنم شما چطور کنار اومدید 😭

آيا همگی با غرور دعوا میکنن؟ اونایی ک میکنن ضایع نمیشن؟ 

دیگه حالا شده رفته یش فک نکن اینا نشخوار فکریه 

سعی کن زیاد جوگیر نشی منم اینطور بودم 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واییی خیلی بدهه بابا یه روزی به روزت میخندی بیخیال آهنگ گوشکن فیلم کمدی ببین یادت میره فیلم پیشنهادی کردین زندگی بخشم بهت ستاره شمالی هس

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

یعنی چی باغرور دعوا کنم ضایع بشم؟یعنی اینکه بایکی دعوام بشه یه حرفیو بگم بعد چندین نفر طرف فرد مقابلم باشن و بدتر منو باحرفاشون بکوبن وضایع کنن؟اگه آره بله زیاد.

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم

اره شده تو مدرسه

ولی اونایی که باهاشون دعوا کردم خیلی بیشعور و بی شخصیت بودن

منو ضایع کردن جلو بقیه ۸ نفرم بودن من تنها بودم

میخواستن منو جلوهمکلاسیام خراب کنن تا کسی باهام خوب رفتار نکنه

اما خودشون و از چشم همه انداختن

از اون اتفاق من خیلی عزیزتر شدم پیش همکلاسیام و ارتباطمون بیشتر شد

و از اونا به عنوان یه سری موجود پست فطرت یاد میشه

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺
خداکنه خوبشم

خودم خیلیی تو این وعض بودم با فیلم آروم میشم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید