2777
2789

واب بچه ها من همیشه تا ظهر میخوابیدم. الان یهو هشت صبح با حال بد و دلپیچه شدید بیدار شدم. رفتم دستشویی گلاب به روتون هم بالا اوردم یکم و هم اسهال شدید داشتم انگار فقط اب بود. اینقدر زیاد بود که الان اومدم بیرون، قشنگ دستام داره میلرزه انگار که فشارم افتاده و اب از بدنم رفته. اولین باره اینجوری میشم نزدیک پریودیمم هست. الانم ضعف کردم حالا چی بخورم کسی میدونه؟ 

مامان بابام خوابن نمیخوام بیدارشون کنم بابام روزه اس. تازه پنج صبح خوابیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاکشیر با آب سردموز سفتماست وپونه و نعناواسه اسهال خوبه

موز ولی فکر کنم معده خالی اصلا خوب نیست درسته؟ 

چون الان هیچی نخوردم هنوز شنیدم معدت سفت میشه

میتونی بهم بگی با معده خالی چی بخورم الان؟ 

میترسم بالا بیارم

بزن تو گوگل سرم نمک درست کن بخور بعدم چون نزدیکشه طبیعی هست بعضی یبوست میگیرن

فکر نمیکنم ربطی به پریودی داشته باشه چون اولین باره

من پریودیام اینقدر بدون درد و منظم و طبیعیه که نمیفهمم کی میاد کی میره. من اخه چندروز قبلشم بدن درد و یکم تب داشتم اما اینقدر کم بود حتی به مامانمم نگفتم

فکر نمیکنم ربطی به پریودی داشته باشه چون اولین بارهمن پریودیام اینقدر بدون درد و منظم و طبیعیه که نم ...

ببین اینطور نیست چون تو پریودی قبلیت چالش نداشتی اینم نداشته باشی اما باتوجه به گفته الانت میدونی برو درمانگاه چون یه ویروس اومده اکثراً درگیرن 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین اینطور نیست چون تو پریودی قبلیت چالش نداشتی اینم نداشته باشی اما باتوجه به گفته الانت میدونی بر ...

اره منتظرم مامانم بیدار شه. دلم نمیاد بیدارش کنم خیلی نگران میشه اینجوری. دعا کن بهتر شم حداقل 

اره منتظرم مامانم بیدار شه. دلم نمیاد بیدارش کنم خیلی نگران میشه اینجوری. دعا کن بهتر شم حداقل

👌🏻پس مواظب باش بخاطر دفع هات کمبود آب نداشته باشی

نترس هیچ نیست فقط رفتی دارو داد سرساعت بخور من هم پسر عمو و عمم گرفتن هم دخترخاله ام تازه کوچیک هم هستن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

👌🏻پس مواظب باش بخاطر دفع هات کمبود آب نداشته باشینترس هیچ نیست فقط رفتی دارو داد سرساعت بخور من هم ...

ممنونم عزیزم. میرم سرم میزنم، اره هرچیم داد میخورم

الان کم کم میخوام اماده شم بریم🙏🏻