2777
2789
عنوان

دهن شوهرم بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا بوی بد دهن از میکروب معده س.بعضی وقتا از خرابی دندون .گاهی هم از گرسنگیه .گاهی هم از جرم د ...

خمیر دندون سیگنال همیشه استفاده میکنم هی دندونامو داره خراب میکنه نمیدونم بخاطر اونه یا ن... معدمم جدیدا درد میگیره غذا میخورم حالت تهو میگیرم پووووف 

اخه ما تازه ازدواج کردیم زیاد سر اینا راحت نیستم هنوز میترسم ناراحت شه مستقیم بگم

نه ناراحت نمیشه 

ناراحت هم بشه بهتر از اینه همه ازش دوری کنن

برا ریفلاکس قرص امپرازول هر ۱۲ ساعت

غذاهای نثل سوسیس کالباس نوشابه دلستر چای پر رنگ قهوه تنقلات زیاد چرب و........ باید حذف بشه

شام زود خورده بشه

و بعد از هر وعده غذا تا یک ساعت نباید دراز بکشه

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

نه ناراحت نمیشه ناراحت هم بشه بهتر از اینه همه ازش دوری کننبرا ریفلاکس قرص امپرازول هر ۱۲ ساعتغذاهای ...

ممنون عزیزم باید بیشتر مراعات کنه 

اخه دکترم میره فقط قرص و شربت معده میدن باز روز از نو روزی از نو اصلا تاثیر نداره 

امپرازول برا رفلاکسه؟ 

ممنون عزیزم باید بیشتر مراعات کنه اخه دکترم میره فقط قرص و شربت معده میدن باز روز از نو روزی از نو ا ...

اره

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

شوهر من خیلی نفخ داره اره اروغ زدنم هست تا غذا میخوره معدش درد میگیره و ببخشید سریع میره سرویس

عزیزم برید یه دکتر داخلی خوب و حتما حتما ازمایش میکروب معده هم خون و هم مدفوع انجام بدید.احتمال اینکه معدتون میکروبی شده باشه هست.دارو هم داره نگران نباش.

بعد هر وعده غذا

به اندازه یک عدس نمک

و یک فندق عسل

بخورین

ان شاالله یک هفته بعد بهتر میشین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید