2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیخام آنبلاک کنم تموم شد رف

خداروشکر .فراموشش کن با خیال راحت بگو بره گمشه

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

مغرور نشدم چون خدا نجاتم داد

درسته عزیزم.واقعا واست خوشحال شدم بعنوان ی همجنس بهت افتخار میکنم اما خب ترسیدم  گفتم گوشزد کنم که کار درستت زایل نشه  چون خودمم توهمچین موقعیتی بودم. ولی بیچاره رلش. بعنوان ی زن متاهل این خانم جزو بیچارتریناس. خداتو‌شکر کن که اکست شده

اره واقعا ....کاش خدا به دلمم یه آرامش بده

ان شالله .سعی کن خودتو مشعول کنی .چون واقعا ارزش فکر کردنم نداره

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

درسته عزیزم.واقعا واست خوشحال شدم بعنوان ی همجنس بهت افتخار میکنم اما خب ترسیدم گفتم گوشزد کنم که ک ...

قربونت برم من عزیزم مرسی 

نه فداتشم فقط خوشحالم با اینکه دلم برای بند بند وجودش تنگ شده بود گذاشتمش کنار برای همیشه 

خیلی سخته این شرایط خیلی 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟