2777
2789

قبل عید پیش یه احمق رفتم کاشت ناخن انجام دادم از روز سوم تا حالا بیشترش ریخت الان دیدم روی صدف ناخنم لکه قهوه ای شده چیکار کنم؟کسی بلده این مورد رو🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول  برو پیش خودش ببین چی میگه داد و بیداد کن بزار دیگه  کسی پیشش نره ابروشونو ببر بعدشم برو یه حای خوب قبل از رفتن نمونه کار بببن هرکس ناخن کار نیست یه چیزی رفتن یاد گرفتن

اول برو پیش خودش ببین چی میگه داد و بیداد کن بزار دیگه کسی پیشش نره ابروشونو ببر بعدشم برو یه حای ...

ابروشو ببر ینی چی ؟ سالمین ؟ طرف از هزار جا مجوز گرفته نمونه کارشو دیدن ک اجازه سالن رو دادن حالا این یکاره بره ابروشو ببره ؟ 

اول برو پیش خودش ببین چی میگه داد و بیداد کن بزار دیگه کسی پیشش نره ابروشونو ببر بعدشم برو یه حای ...

چند روز بعد کاشت باهاش دعوام شد گقت پولتو نمیدم بیا درست کنم

زد ناخنم رو نابود کرد الان بهش چی بگم ابروش رو هم همه جا میبرم تا حالا قصدشو نداشتم اما دیگه زیاده روی بود

ابروشو ببر ینی چی ؟ سالمین ؟ طرف از هزار جا مجوز گرفته نمونه کارشو دیدن ک اجازه سالن رو دادن حالا ای ...

مجوز گرفته که گرفته درست کار کنه فقط نمیتونه کار کنه بیخود میکنه من خودم قربانی همینم  همینی که میگی مجوز گرفته و هزار تا کوفت و بلا مواد درجه معلوم نیست ۳ بود چهار بود خریده بود بعد خیلی هم منت گذاشته که فلانه و بساره موادشو بردم صنف  ابروشو بردم دوبرابر بقیه هم پول گرفت

چند روز بعد کاشت باهاش دعوام شد گقت پولتو نمیدم بیا درست کنمزد ناخنم رو نابود کرد الان بهش چی بگم اب ...

ببین من اولین بار کاشت کروم مواد درجه سه زد پولشو دوبرابر گرفت تو صنف اشنا داشتم رفتم موادشو نشون دادم مجوزش باطل کردم

مجوز گرفته که گرفته درست کار کنه فقط نمیتونه کار کنه بیخود میکنه من خودم قربانی همینم همینی که میگی ...

ببین رفتم پیشش کلی تونر و ضد قارچ زد یهو من دیدم ناخنم زود کنده شد کپ کردم من گناه نکردم که پیش این رفتم میگه یه بار اینطوری شد😐خنگ کلی هم پول گرفت