2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من،اصلا نمیدونن دوست داشتن یعنی چی ...

هنوز توی سلسله نیازهای مزلو ،اون کف  کف موندن 

اینطور آدمها مشکلات روانی دارن و عاطفه و تعهد رو درک نمیکنن ..

بخصوص اونهایی که هر روز دنبال یک نفرن یا چند نفر همزمان 

باز اونی که با یک نفر رابطه بلند مدت داره شاید بشه حرف شما رو گفت 

یه پسر لاشی می گفت چرا دارن ولی دوست دارن یه کار هیجان انگیزم بکنن ...

می گفت مردا می تونن با زن خیابونی رابطه داشته باشن و فرداش اون زن فاحشه یادشون بره...

اما زنا س.ک.س کنن وابسته می شن

چرا نمیری از همجنساتون بپرسی وقتی می‌فهمه یه مرد متاهله بازم باهاشون رو هم میریزن

فردی که متعهده مسئوله 

از یه غریبه که نمیشه توقع داشت 

بعد هم مشخصا آدم احمقی هستی که منو مسئول هم جنس هام میدونی 😁🥴

شما برو به مادرت بگو بره از هم جنس هاش بپرسه 

مرد متاهل آیا صغیره؟آیا خره؟آیا ....

چرا دوست دارن ولی خب شیطون گولشون میزنه

دقیقا حرف ایشون درسته 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

چرا نمیری از همجنساتون بپرسی وقتی می‌فهمه یه مرد متاهله بازم باهاشون رو هم میریزن

مردا انقد کثیفن که از همجنس‌ هام پرسیدم میگن یارو با دوتا بچه خودشو مجرد جا میزنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

ازدواج یعنی تعهد. ینی از پارتنرتون زیباتر هس پولدار تر هس شیک پوش تر هس ولی فقط اون ب چشمت میاد همیشه یکی از بهتر از ما هس ولی اینکه طرف مقابل متعهد باشه بهت مهمه یا تو رابطه نرید یا اگ میری معنی تعهد رو قبلش یاد بگیرید. اون ادم شاید تا قبل خیانتش دوست داشت ولی ب نظر من کسی ک خیانت میکنه چه چت باشه چه رابطه جنسی دیگه دوست نداره و اهمیتی نداری براش نظر من اینه شاید خیلیا معتقد باشن ممکنه با وجود خیانت هنوز دوست داشته باشه ک این برام منطقی نی

بیخیال میگذره