2777
2789
عنوان

لاغری بیش از حد

150 بازدید | 18 پست

دوستان من 21 سالمه 43 کیلو ام قدم 164 لاغرم و این خیلیییی اذیتم میکنه متاهلم همه همش بهم میگن چاق شو چاق شو لاغری اعتماد به نفسم از بین رفته. پودر چاقی خوردم ی مدت خیلی خوب بود رسیدم ب 52 کیلو ولی وقتی دیگ نخوردم ب حالت قبلی خودم برگشتم قرصم امتحان کردم جواب نداده. چیکار کنم ک چاق بشم ؟؟ واقعا این موضوع رو مخم رفته اصلا میل ندارم غذا بخورم و روز ب روز دارم ضعیف تر و لاغر تر میشم. پیشنهادی دارین برای چاقی؟؟؟ 

ببین منم مث تو بودم رژیم چاقی موثر نبود بقولت قرص یکم چاق کرد باز برگشتم فقط رفتم باشگاه و مربی گرفتم تغذیه خاصی نخوردم ولی خوشفرم چاق شدم ینی رون و باسنم پر شد بازوهام پر سد و فرم گرف سر شونه واعیی اصلا عالییی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۱۶۸ و ۴۸قبلا قرص میخوردم تا ۵۳ رفتم ولی وقتی مصرفشو قطع کردم لاغریم برگشتکلی هم عوارض داشت واسم

اره منم انگار تو پودره کورتون داشت شبا پام تو خاب میگرفت نمیتونستم بخابم یا وقتی بیحرکت ی جا میشستم ی جوری پام باد میکرد انگار شکسته. ولی خیلی خوب شده بود قشنگ غذا میخوردم مث بقیه رسیدم ب 52 53 دیگ نخوردم برگشتم ب همون 40 کیلو خودم

منم عین شمام چه غذا بخورم چه نخورم لاغرم احتمالا یا ریشش گوارشت هست یا از مهز یعنی اعصاب یکوقتا اعصاب که مختل بشه تیروئید به صورت موقتی دچار پرکاری میشه حتی ممکنه با آزمایشم نشون نده به خاطر فشار عصبی ممکنه گاهی پرکار بشه یا اصلا معده ممکنه جذب نمیکنه.

قرص و پودر نخور خیلی ضرر داره....استخون رو سیاه میکنه....برو یه دکتر تغذیه ی خوب کنارش ورزش هم انجام ...

دکتر تغذیه ام برام قرص و شربت نوشت. روزی 6 تا قرص بایذ میخوردم با 2 تا شربت هم ناهار هم شام. باشگاهم رفتم اونم تاثیر نداشت خیلی

منم عین شمام چه غذا بخورم چه نخورم لاغرم احتمالا یا ریشش گوارشت هست یا از مهز یعنی اعصاب یکوقتا اعصا ...

درسته چون گرسنم میشه ها ولی هیچی نمیتونم بخورم و بشدت هم استرسی هستم سریع عصابم بهم میریزه و اورثینک...

اسی چند ماه پیش منم دقیقا تو شرایط تو بودم.متاهل،قد 164،وزن 43.میگفتن خیلی لاغری و فلان و.....رفتم دکتر.بعد پنج ماه رسیدم به 55.الان تو 55 موندم.دارم ادامه میدم بلکه برسم به 62 و مطمئنم که میرسم.چون اراده دارم.هم برنامه دارم هم ورزش میکنم البته تو خونه.

من 2 ماه باشگاه رفتم دیدم لاغر تر شدم ادامه ندادم

عزیزم اول ک میری چربیهات اب میشن باورت میشه ی ذره باسنم تخت شد ! کمرم باریکتر شد البته من تغذیه نمیخوردم تا سه ماه حدودا دو سه کیلو کم کردم 

خلاصه مربی گرفتم  ی قرص اشتهام گرفتم حجم غذام دوبرابر کردم تغذیه قبل تمرین بعد تمرین و حدودا پنج وعده غذا و میاندت بشه 

مکمل گینر هم همراش خوردم  الان هشت کیلو چاق کردم تو دوماه همه اونایی ک تو باشگاه بودن میکفتن خیلی خوب شدی 

بعد باسن دراوردم  برو ادامه بده 

من انقد لاغر شدم ولی شنیده بودم نباید ول کنی استمراره ک کمک میکنه قرص اشتها مخمر ابجو بگیر اشتهات دوبرابر میشه ولی با باشگاه عضله درمیاری عالیه سوخت و ساز میره بالا دیگ قرث هم نمیخورم خود ب خد غذات زیاد میشه

عزیزم عامل این غذا نخوردن رو پیدا کن 

اگه عصبیه برو پیش روانشناس

اگه نه جسمیه که آزمایش باید بدی و بعد درمان اون مشکل جسمی 

اگه هم فقط ذهنیه باید به زور هم که شده شروع کنی کم کم خوردنت رو زیاد کنی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منم مثل تو بودم رفتم دکتر مغزو اعصاب افسردگی داشتم بی اشتهایی روانی انقدر پودرای لعنتی گین اپ و جنسینگ این دارو های مثلا گیاهیو خوردم بیچارم کردن بچه دار نمیشم حتی قرص دگزا هم خوردم روانمو بهم ریخت موقتی چاق شدم ولی دوباره برمیگشت... هرررر روشی بگی امتحان کردم الان زخم معده گرفتم و پوکی استخوان و هزار تا مریضی دیگه ...قرص طب سنتی نخور ...یعنی دگزا از اونا بهتره ...و درضمن حتما تیروییدتو چک کن اگه نداشتی معدتو اندسکوپی کن اگه زخم نداشتی مستقیم برو پیش دکتر مغز و اعصاب بخاطر استرست...پیش روانشناسو روانپزشک نرو قرص خواب اور بهت میدن...فقط معز و اعصاب ... اگه اونو حل کردی صدرصد با یه دوره پیش دکتر تغذیه رفتن چاق میشی ...اوللللللل اینارو درمان کن....اگه هم چاقی سریع میخوای دگزا بخور دروغ میگن یه دوره خطر ناک نیست یک ماه بخور البته به بدنتم بستگی داره برااینم که برنگرده بعد قطع دگزا ها مولتی ویتامین خارجی هفته ای یه قرص ویتامین دی شیکورودین امپول ب کمپلکس بزن

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید