سلام دوستان من امسال ۴۰ ساله میشم مجرد هستم تا الان منتظر بودم ازدواج کنم و بچه داشته باشم، اما خب دیگه قسمت نشد از این به بعد میخوام به خاطر رهایی از افکار منفی و افسردگی که ممکنه سراغم بیاد یه سری سرگرمی یا کلاس یا ... برای خودم دست و پا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
منم بخدا اینو گفتم.انشاا... زود زود بختت مثل نور باز بشه من برات دعا میکنم.اگر میتونی ب دوتا معرفی ب ...
ممنونم گلم حتما برام دعاکنید ، دیگه هرچی خدا بخواد هرچند میخوام بهش فکر نکنم اما خب بازم یه پیشنهادهایی هست ولی اگر قسمت نبود تلاشمو میذارم برای خودسازی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این ارامش و صبوری جای تحسین داره منم متولد ۶۹ام تصمیم دارم برا همیشه مجرد بمونم تمام تفریحات با خا ...
خیلی ممنون یه ذره رو خودم کار کردم ، خوبی بالارفتن سن صبور شدن تو مشکلاته ، ولی به نظرم این کارو نکن اگر گزینه مناسبی برای انتخاب داری البته ببخشید دخالت می کنم