2777
2789

بهش گقتم همه‌ چی بسته ب خودت جنبه و رفتارت داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

دخترم ۹ سالشه، تو شهرک زندگی میکنیم و شهرکمون خیلی خیلی امنه... همه جا دوربین داره و نگهبان داریم.. دخترم با دوستاش تو شهرک می‌تونه بگرده آزادانه ولی حواسم هست بهش.. یوقتایی خودم میرم بهش سر میزنم یوقتایی باباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هروقت دوست داشت می‌تونه بره الان ۸ سالشه خیلی مستقله و حواسش جمعه. ولی جاهای نزدیک و زود برگرده نهایت یک تا دو ساعت

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
یکم زود نیست؟؟دختر من ۱۳ سالشه تصور اینکه بذارم با دوستاش تنها بره بیرون اونم سه چهار ساعت یکم عجیبه ...

به نظرم داخل شهر نه 

مثلا در حد کافه یا پارک یا کتابخونه 

البته دوستا هم مهمن که دخترای خوبی باشن

هروقت دوست داشت می‌تونه بره الان ۸ سالشه خیلی مستقله و حواسش جمعه. ولی جاهای نزدیک و زود برگرده نهای ...

زدی دختر 2 سال یجا گفتی دخترت 4 سالشه الانم میگی 8 ... من اشتباه دیدم یا چی؟

زدی دختر 2 سال یجا گفتی دخترت 4 سالشه الانم میگی 8 ... من اشتباه دیدم یا چی؟

کجا زدم ۲ سال؟! من اصلا بیو نزاشتم از خودش زده. من ۳ تا دختر دارم ولی هیچکدوم ۲ سال نیستن😊 کوچیکه تولدش نزدیکه امسال ۵ سالش میشه.

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
کجا زدم ۲ سال؟! من اصلا بیو نزاشتم از خودش زده. من ۳ تا دختر دارم ولی هیچکدوم ۲ سال نیستن😊 کوچیکه ت ...

بله زده دوسال !!
اها متوجه شدم خدا حفظشون کنه .چه حسی داره سه تا دختر؟ 😂

بله زده دوسال !!اها متوجه شدم خدا حفظشون کنه .چه حسی داره سه تا دختر؟ 😂

خیلی خوبه. ما واقعا از داشتنشون خوشحالیم. البته دردسر هم خیلی زیاد دارن اما خب 😄

بیشتر ببینید

فعلا که۱۴ سالشه

بیرون نه

ولی ما تو مجتمع هستیم دوست زیاد داره همه رو هم میشناسم اجازه میدم اگه جشنی باشه بره سر ساعت بره سر ساعتم بیاد

خدا رو شکر همه چیو به من میگه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

یکم زود نیست؟؟دختر من ۱۳ سالشه تصور اینکه بذارم با دوستاش تنها بره بیرون اونم سه چهار ساعت یکم عجیبه ...

برا منم سخته بخصوص با وضع الان

شرایط هر شهر و خانواده ای فرق داره فقط میخوام بهتون بگم ک اگ داداشش هر موقع هرجا دلش میخواد میره و د ...

ن پسرمم بزرگه ولی هر کاری بخواد بکنه تو خونه ما ممنوعه

فرقی نداره پسر و دختر

اتفاقا برا پسرا سختره