2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیا من بگم

الان از چندتا از اون دارکها اومدم بیرون

یکی شون چون به بچه جاریش گفته از بس مادر و پدرت سرشون تو گوشیه تو هم همش گوشی دستت گرفتی و جاریش گفته ولی ما که همش گوشی دستمون نیست!

فقط همین

فقط گفته نه. ما همش گوشی دستمون نیست.

این خانم مهمونی رو به خاک و خون کشیده. به نشانه اعتراض جمع رو ترک کرده. با جاری خدافظی نکرده. از گروه خانوادگی انداخته تش بیرون. افطاری هم نمیخواد دعوتش کنه.

چرا؟

چون جاریش نظر ایشونو نپذیرفته!!!!!!!!!

یکی دیگه رفته خونه نامزدش. که حتی هنوز عقد هم نیستن.

سیس پرنسس گرفته. وقتی هم اونا خواستن قلیون بکشن گفته ما از اون خانواده هاش نیستیم. مادرشوهرش گفته خیلی با تربیت بودی پا میشدی تو جمع کردن سفره کمک میکردی.

اینم قهر کرده. پاشده رفته خونه. الان استرس گرفته نگیرنش!

یکی هم با دوست پسرش رفته کافه

پسره گفته اینجا پاتوق منه.

دختره گفته باکی میای

پسره گفته با سارا نیکا.

حالا دختره ناراحته که چرا منم نگفتم با رحمان رحیم میام!!!!

سم نیستن اینا

سرطانن

بیا من بگمالان از چندتا از اون دارکها اومدم بیرونیکی شون چون به بچه جاریش گفته از بس مادر و پدرت سرش ...

واییی اره همه اینارو خوندم.

خودم پ‌.شم واسم نمونده 

منم توی تاپیک آخر بودم نظر دادم 

دومیه چرا باید بترسه تا نگیرنش؟😶

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

واییی اره همه اینارو خوندم.خودم پ‌.شم واسم نمونده منم توی تاپیک آخر بودم نظر دادم دومیه چرا باید بتر ...

چون با قهر پاشده اومده

انتظار داشته نامزدش پشتش در بیاد

ولی اونم پیام داده که خانواده مو ول نمیکنم برای اداهای تو

چون با قهر پاشده اومدهانتظار داشته نامزدش پشتش در بیادولی اونم پیام داده که خانواده مو ول نمیکنم برا ...

واقعا ی سفره جمع کردن انقدر سخته؟

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.