2777
2789
عنوان

خانما کسی ک قصد سواستفاده داره

640 بازدید | 65 پست

عکسمو فرستادم بعد میگه بقورمت .منم بحث و عوض کردم اما دوباره گف

منم سریع گفتم کارنداری شب بخیر 

بهش بَر خورد

الان نظر سنجی کردم بعضیا گفتن نظر بدی نداشته بعضیام گفتن نظرش بد بوده الان من جیکار کنم موندم تو دو راهی پسر خوبیه نمیخوام از دستش بدم

بابا میخواد بقورتت دیگه 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پارتنرکلا ۳ روز آشنا شدیم

خب اون میخواد سر حرف رو باز کنه،ممکنه به سک س چتم برسه ممکنه هم نرسه،ولی تو رابطه چنین حرفایی پیش میاد حالا این آقا یخورده زود شروع کرده،حالا چه عجله ایی داری ی مدت باهاش باش،دیدی اهل سواستفاده اس قیدشو بزن 

برای منم چنین مسعله ایی بارها پیش آمد و باعث شد با خیلیا بهم بزنم،ولی راستش تو دوستی اگر بخوای مثل اون موقع های من سریع گارد بگیری بهترع وارد رابطه نشی

خب اون میخواد سر حرف رو باز کنه،ممکنه به سک س چتم برسه ممکنه هم نرسه،ولی تو رابطه چنین حرفایی پیش می ...

آخه گارد نیست 

چرا ی پسر از راه نرسیده عشقشو ثابت نکرده بیا. از این حرفا بزنه 

نمیدونم الان بعضیا میگن منظور ندارع بعضیا میگن داره

من منظورتو نفهمیدم از سو استفاده چیه میترسی رابطه بخواد؟ وقتی وارد رابطه میشی خواه ناخواه این اتفاقا میافته یا حتی فراتر از این ها