2777
2789
ارع بشب درمیون وبدتربن حس دنیا وقتی بود که ماشین پدرم برای رفتن پیش زن دوم استارت میخورد چون عاشقش ب ...

اگه بگم ببین زندگی من چی میشه ناراحت نمیشی

شب و روزم گریه ست 

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دیدم اتفاقا مادرم خیلی بهم محبت می‌کنه مهر داره و هوامو داره منظورم اینه خانومای بزرگتر. جذابترن

بهرهال عادی نیست من خودم ازشوهرم ۱۱سال کوچکترم کلی سراین مسأله پزمیده بهرهال اصول یاقانونش اینه همسن یاکوچکترباشن خیلی ها هم توسن کم پخته وجذاب هستن هرجایی دیدم زن سنش بیشتر بوده مرده پشیمون شده البته دخترای الان خیلی بعضی ها غیرقابل تحملن ولی دختر پخته وحاافتاده هم وجود داره 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
وای چقدر بد خدا رحمتشون کنه کاشکی پدرتون فوت نمیشدن 😔

بهتر که فوت شدباهم بودیم پدرم یک روز درمیون می اومدبعدکه ۱۵س شوهرم دادن پدرم خودش خونه اسم مادرم فروخت تابیرونش کنه باهاش قطع رابطه کردیم بعدمریص شد ماروخاست کنارش موندیم تافوت کرد مرسی عزیزم

بهرهال عادی نیست من خودم ازشوهرم ۱۱سال کوچکترم کلی سراین مسأله پزمیده بهرهال اصول یاقانونش اینه همسن ...

داداش منم چون مادرمون جدا شده بود و نبود پیشمون این خانم رو انتخاب کرد

اگه بگم ببین زندگی من چی میشه ناراحت نمیشیشب و روزم گریه ست

عزیزم کلن دیگه زیاد خدسام درس نیست ببین عزیزم وقتی توانایی ندارم چراگولت بزنم حسامثل رعدوبرق میان یبار لباس قیافه پدرشوعریه کاربرودیدم بهش گفتم توتاپیکش /ولی خب الان چیزی کمکم نمیکنه بازم یکمی بخابم بعدازظهر میام ببینم میتونم  

عزیزم کلن دیگه زیاد خدسام درس نیست ببین عزیزم وقتی توانایی ندارم چراگولت بزنم حسامثل رعدوبرق میان یب ...

من منتظرتم توروخدا کمکم کن

ببین زندگیم درست میشه یا نه😔😔😔

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع