2777
2789
عنوان

خانما یه متن برای اعتراف بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خبلی کارا کردممحصلم،کلاس میرفتم،شاغل شدم یه زمان،خودمو قانع میکردم نمیخوامش ولی نمیشه

اگه حس میکنی زندگیتو درگیر کرده یا همش داری بهش فکر میکنی یه جلسه مشاوره برو بهت یاد میده چیکار کنی

میشه تعریف کنی؟قبلا دوست داشته یا نه؟

آره انگار دوسم داشت ...دوست شوهر دوستم بود همش سر به سرم میذاشت پیغام میفرستاد مثلا به دوستم میگفت سارا پیش منه با سارا میخوام برم خرید سارا گفت موهاتو این مدلی کوتاه کن در حالی که من روحم خبر نداشت ...ولی هیچوقت نیومد جلو تا اینکه من با پیج فیکم فالوش میکردم کربلا بودم دیدم اونم استوری گذاشته کربلاس بهش پیام دادم و آخرش گفتم فلانی م خواستم حالت رو بپرسم اولش خوب بود اونم ظاهرا بدش نیومده بود هر روز حرف میزدیم که این شروع کرد هر روز میگفت بیا خونه من و من قبول نمیکردم که آخرین بار سر همین قضیه حرفمون شد برگشت به من گفت نیومدی رات نمیدادم خونه م داشتم امتحانت میکردم و منو بلاک کرد...و این حرفش یه ساله شده کابوس من نمیتونم هضمش کنم

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚
یعنی طرف با هزار روش سامورایی نشون داده بهتون علاقه نداره شما حتما باید بشنوی نه میلی بشما ندارم دست ...

اول اون خوشش میومد بعد من جذبش شدم

هرجا میرفتم میکمد میرفت

یجوری بود همه فهمیده بودن الکی پشتمون میگفتن اینا دوستن هنوزم میگن

غیرمستقیم از طریق فامیلش حرفایی زده میشد که از دهنم بکشه بیرون من هیچی نگفتم 

ببین من خواهر بزرگترت راستش پسرا حس خوبی به دختری که بره سمتشون ندارن بیشتر تمایل دارن با سختی مخ طرف رو بزنن

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚