2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133312 بازدید | 807 پست

نکته استاتر: برای اینکه بچه ها از گوشی استفاده نکنند خودتون هم نباید استفاده کنید ✅

🤌🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
من کلا همیشه اینو میگم چند شب پیش با خواهر شوهرم هم حرف میزدیم همینو بهش گفتم اونم گفت دقیقا همینه خ ...

حالا چون اون یکی گفته دقیقا همینطوره این یکی هم باید بگه ؟ وگرنه میزنی شل و پلش میکنی ؟ !!!!!!

لایک نکنید .توروخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از صفحه اول پریدم صفحه اخر ب امید اینکه الان اسی گفته من همون جاریه م ک جاری دیگه م الکی ازم ناراحت شده و فک کرده پریدم توووش😐

ولی جا خوردم چون پرقدرت ادامه داده

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من فقط در یه صورت میتونم تصور کنم که پشت اکانت اسی غضنفر سبیل کلفت با شلوار مامان دوز نشسته داره تخم ...

واقعا از اعماق وجود ناراحت بودم 

اینجا یه کم کامنت ها را خوندم 

با اینکه بیشتر منو مقصر دونسته بودن یه کم آروم شدم 

چون که اونجا احساس کردم خیلی در حقم بد کرد طرف 

چون واقعا بی منظور و جهت اطلاعات دادن و از روی دلسوزی حرف زدم

با خوندن این تاپیک یک مورد جدید به شکرگزاری هام اضافه شدخدایا ازت ممنونم که جاری ای مثل اسی ندارم.

تو متاسفانه درکی از شرایط نداری و فقط قضاوت کردی و مطمئن باش روزی در شرایط من قرار خواهی گرفت و اونموقع متوجه خواهی شد 

من انتظار داشتم الان جاریت تاپیک بزنه که جاریم تو مهمونی به دخترم گفت از بس ننه بابات سرشون تو گوشیه ...

مطمئن باش من آسیب خوردم تا آسیب بزنم 

چون من نپریدم تو کسی 

چون خدا اون بالا شاهده من جهت دلسوزی و با لحن درست گفتم 

چون من پر رویی نکردم 

من بدون اینکه کسی متوجه بشه باهاش دست ندادم و ازش خداحافظی نکردم چون ناراحت بودم 

از گروه انداختمش بیرون بدون اینکه کسی متوجه بشه 

چون این همه ساله هیچ‌چیز حتی یه بار هم تو گروه اظهار نظر نکرده 

فقط خواننده هست ببینه ما کجا میریم چیکار میکنیم 

شما نمیشناسیش 

پس قضاوت نکن 

عزیزم ایراد کارتون اینه فکر میکنین به قول خودتون بی منظور هر چی خواستین بگین قبل صحبت یه لحظه مکث کنین بعد بگین تازه اونم که از خودش دفاع کرده بعدش چقدر رفتارتون بد بوده هم بی محلیتون هم حذفش . کلا اشتباه بیشتر رو شما انجام دادین الان هم طلبکارین واقعا عجیبه

فقط طلاق

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید