2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133812 بازدید | 807 پست
به نظرم فردا صبح هم برو هرموقع از خونه اومد بیرون با ماشین زیرش بگیربه چه حقی در مقابل نظر اعلا حضرت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی سخته پناهت باشه در آغوش گرفتن خودت گوشه اتاق. خیلی سخته بی کسی. خیلی سخته هم از خونه پدر سیر باشی هم از خونه شوهر. بی پناه بی پناه😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود بودی احتمالا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
بفرمااز بس پریدین وسط حرف اسی، ناراحت شدخدافظی نکرده رفت

دستم نداد بهمون ☹️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

همچین میگه از گروه انداختم انگاری از مجلس شورای اسلامی انداخته بیرون، والا هیچ زن عاقلی دوست نداره گروه خانواده شوهرش باشه مطمعن باش، چه فاجعه ای شده که از گروه انداختیش بیرون از این ماه حقوق و یارانه شون قطع میشه

خیلی بی شعوره جاریتیعنی چی داشتی حرف می‌زدی سریع مثل خودشیرین ها گفته اره منم گوشی نمیدم خیلی صبوری ...

چی میگی ! شوهر اسی با برادرش صحبت کنه. باید بزرگ قبیله شون با بزرگ قبیله جاری با هم جمع بشن.  نه اینم کمه باید تو گروه پنج +یک . باید ترامپ هم بیاد وگرنه نمیشه😵‍💫

خیلی سخته پناهت باشه در آغوش گرفتن خودت گوشه اتاق. خیلی سخته بی کسی. خیلی سخته هم از خونه پدر سیر باشی هم از خونه شوهر. بی پناه بی پناه😭😭😭😭😭

ولی مادرشوهرت کرک و پرش ریخته بوده از ترس یه گوشه نون ماست خورده وسط دعوا ترسیده اونم ریمو کنی 

بیشتر ببینید
چی میگی ! شوهر اسی با برادرش صحبت کنه. باید بزرگ قبیله شون با بزرگ قبیله جاری با هم جمع بشن. نه این ...

موافقم در کنار موضوع حاشیه ایی برجام در مورد این بی حرمتی بهتره کاری کرد 

جامعه پرویان اینو برنمیتابد

بیشتر ببینید

استاتر یارانه این ماهش رو قطع کن ،کالابرگش هم نده

بیشتر ببینید
ولی مادرشوهرت کرک و پرش ریخته بوده از ترس یه گوشه نون ماست خورده وسط دعوا ترسیده اونم ریمو کنی

خدا نکشتت😄

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
چند سال تون هست که اینقدر خام و بچه گانه رفتار میکنید چرا ایشون انداختید بیرون ؟!

شما اخلاق های اونو باهاش اشنا نیستید

حالا شما نمیشناسیدش که غیبت بشه 

اما کلا یه ادم چاپلوسی هست 

خیلی زبون بازه

همه هم میدونن هیچی نداره جز یه زبون چاخان 

چیزی نیست که من بگم همه در موردش میگن 

بارها مادرشوهرم نامحسوس به این نکته اشاره کرده

حتی یه جاری دیگه هم دارم چند روز پیش جلوی برادرشوهرم به همین نکته اشاره کرد  

اون تحصیلاتش دیپلمه و خیاطه 

و کلا خاله زنگ هست 

من هیچ وقت باهاش مشکلی نداشتم 

هیچ‌وقت هم حرفی نمیزنم کسی را ناراحت کنم