2777
2789

دلم میخواد یکی بهم بگه که آره 

بدجور کم آوردم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثلأ چه مشکلی ؟

افسردگی 

استرس 

وسواس 

نقص توجه 

درد ها و حملات عصبی 

بله من افسردگی شدید داشتم و هر روز چشمام اشکی بود خودم رو گم کرده بودم استغفرالله از دنیا زده شده بودم دلم شکسته بود غرورم شکسته بود  زندگیم احساس میکردم دور سرم میچرخه بعد از یکسال یه خودم زمان دادم سپردم به خدا برای خوب شدنم عجله نکردم راستش با  نماز و خواندن  قرآن  خیلی آروم شدم منی که نماز و قرآن رو گذاشته بودم کنار و ذهنم پر از افکار منفی شده بود 

ذهنت رو خالی کن افکار مثبت رو جایگزین کن به خودت زمان بده با خودت مهربون باش کتاب بخون با خدا راز و نیاز کن ه جوز مدیتیشن 

و از همه مهم تر شکرگذاری روزانه به هرچیزی کوچیکی که در زندگیت داری شکرگذاری کن و نتیجه اش رو میبینی

بله من افسردگی شدید داشتم و هر روز چشمام اشکی بود خودم رو گم کرده بودم استغفرالله از دنیا زده شده بو ...

منم هر روز گریه میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه حتی وقتی دارم میخندم حال گریه دارم یعنی افسردگیه ؟ 

بله میشه، فقط باید خودت بخوای و تلاش کنی

خودم با تمام وجود میخوام درمان بشه 

اما چطوری 

چطوریش رو نمی‌دونم 

من انقد به یک فکر کلید میکردم 

شدیدددددددد رنج میبردم 

شدید 

هر کار میخواستم بکنم 

که از اون افکار منصرف بشم 

نمیشد 

خصوصا موقع خواب 

یعنی شاید صدها بار به یک موضوع کلنجار میرفتم 

خیلیییییییی سخت بود .

خیلییییییی سخت .

هر چقدر به خدا نزدیک تر شدم 

افسردگی ها 

پوچی ها 

بی هدفی ها 

اظطراب ها 

کنترل شد 

کم رنگ شد 

دارای هدف والای انسانی شدم .

گمشده خودم پیدا میکردم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خودم با تمام وجود میخوام درمان بشه اما چطوری چطوریش رو نمی‌دونم

بهم درخواست بده خصوصی برات بفرستم، چون باید پیدا کنم یه جا تایپ کرده شو سیو کردم،با چیزای خیلییی ساده میتونی حالتو خوب کنی، من تجربه کردم

منم هر روز گریه میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه حتی وقتی دارم میخندم حال گریه دارم یعنی افسردگیه ؟

بله عزیزم وقتی از چیزی لذت نبری و انگیزه هیچ کاری رو نداشته باشی نشونه افسردگی استرس و اضطراب که من تجربه داشتم و فقط باید به خودت زمان بدی اطرافیانت هم خیلی تاثیردارن اینکه شما دچار افسردگی و اضطراب بشی و افکار منفی و تغییرات هورمونی ما خانمها 

ورزش شکرگذاری روزانه افکار مثبت جملات تاکیدی مثبت و زمان دادن به خودت 

من حتی کلیپ خنده دار هم میدیدم گریه میکردم زیر دوش گریه اصلا یکی بهم تو میگفت میزدم زیر گریه خیلی دوره بدی بود فکر میکردن ضعیف شدم و واقعا هم از قوی بودن خسته شده بودم....😔

من ناراحتی عصاب یعنی زود عصابم بهم میریزه در حدی حرص میخورم عصبی میشم اون لحظه دلم میخواد بدترین کارارو کنم . وسواس فکری وسواس شست و شو افسردگی داغونم ولی بروز نمیدم دکترم نرفتم درمانم نشدم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .