2777
2789
عنوان

خانوما هنوز امکان بارداری هست

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمایی ک از زندگی من خبر نداشتی بهتره قضاوت نکنی چون زمین شدیداً گرده همینجا کسایی بودن ک نظرشونو با ...

نگفتم پاکم ولی خداروشکر بدنمو به همه عرضه نکردم 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
نگفتم پاکم ولی خداروشکر بدنمو به همه عرضه نکردم

اولا ب ینفر تو عمرم بوده ک اینجوری شده دوما من بدنمو به صد نفر عرضه کنم به شما هیچ ربطی ندارع سوما از فن بیانت شعورتو نشون دادی خوبه ک خدا تو قرآن کریمش گفته صد بار اگه توبه شکستی باز آ و کسی ک توبه می‌کنه پیش خدا عزیز تره کسایی ک بدون اینکه اون لحظه از زندگی منو بدونن قضاوت کردن بدون هیچ نفرین و حرفی واگذار میکنم ب الله بالا سرم تمام

شمایی ک از زندگی من خبر نداشتی بهتره قضاوت نکنی چون زمین شدیداً گرده همینجا کسایی بودن ک نظرشونو با ...

بله شما درست میگی با اینکه پیام من نیست که ریپلای میکنم ولی بخدا خواهر من با اینکه پسر هستم انقدر فشار روحی و جسمی روم بوده که وقتی میبینیم رفیقام یا خیلی پسرای دیگه اگه جای من بودن رو میبردن به اعتیاد ولی من تحمل کردم شما هم تحمل کن‌و با هیچ پسری توی رابطه نرو ببین پسری که واقعا خاطر دختریو بخواد میره خواستگاریش  واسه عیاشی بخوادش بهونه میاره حتی اگه ازشم بخوایی

اولا ب ینفر تو عمرم بوده ک اینجوری شده دوما من بدنمو به صد نفر عرضه کنم به شما هیچ ربطی ندارع سوما ا ...

قضاوتت نکردم ولی لاقل ادای مریم مقدسو درنیار و گذشته ی خودتو بپذیر و خودتو بیگناه جلوه نده

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
بله شما درست میگی با اینکه پیام من نیست که ریپلای میکنم ولی بخدا خواهر من با اینکه پسر هستم انقدر فش ...

ممنون داداش نصیحت قشنگت همیشه یادم میمونه انشالا در آینده ی دختر پاک و خوب نصیبت بشه و خوشبختو عاقبت بخیر بشی

قضاوتت نکردم ولی لاقل ادای مریم مقدسو درنیار و گذشته ی خودتو بپذیر و خودتو بیگناه جلوه نده

بیگناه جلوه نمیدم همینجا هم کلی گفتم اشتباه کردم و توبه کردم هزاران بار گفتم کارم اشتباه بوده 

بیگناه جلوه نمیدم همینجا هم کلی گفتم اشتباه کردم و توبه کردم هزاران بار گفتم کارم اشتباه بوده

موفق باشی 

بیشتر ببینید
ممنون داداش نصیحت قشنگت همیشه یادم میمونه انشالا در آینده ی دختر پاک و خوب نصیبت بشه و خوشبختو عاقبت ...

بنظرم از حالا خودت رو یه دختر پاک دونسته باش و توی زندگیت خط قرمز داشته باش ارزش انسان ها به خط قرمزاشونه

بنظرم از حالا خودت رو یه دختر پاک دونسته باش و توی زندگیت خط قرمز داشته باش ارزش انسان ها به خط قرمز ...

دقیقا می‌خوام همین کارو کنم من حاضرم تا ابد تنها بمونم ولی سمت پسر لاشی نرم بلانسبت 

دقیقا می‌خوام همین کارو کنم من حاضرم تا ابد تنها بمونم ولی سمت پسر لاشی نرم بلانسبت

ایشالله خدایی خیلی ناراحت میشم یه سری از پسرا هی ناموس مردم رو به بازی میگیرن خیلی زیاد رفیق داشتم سر اینکاراشون دورشون رو خیلی وقته خط زدم حتی سلامشونم نمیکنم