2777
2789

ضمن احترام به خانم های مطلقه باحیا و پاکدامن)

یه زنه مطلقه اشتباهی به شماره نامزدم پیام میده و بعد گیر سه پیچ به نامزدم میده و رگباری بهش پیام میداده ...

نامزدم میره زنه رو ببینه (فکر میکنه من دارم امتحانش میکنم)

زنه سر قرار فورا میگه من مطلقه ام و ماهی ۱۵۰ میلیون از مزونم درآمد دارم و خیلی ازت خوشم اومده و هزار جور قسم و آیه میخوره که از سمت من نرفته!

نامزدم بهش  میگه من ۳ ساله نامزدم دارم. زنه میگه بهم بزن بیا باهم باشیم 

نامزدم بهش میگه نمیتونم چون دوسش دارم. زنه خراب هم میگه من مشکلی ندارم میتونیم یواشکی باهم باشیم!

اگه نامزدم آدم درستی نبود و پیشنهادش رو قبول میکرد چی؟

آخه زنیکه خراب تو چه زنی هستی که میگی با نامزدت بهم بزن؟ مگه خودت زن نیستی؟

به شماره زنه زنگ زدم، کلی فحش ناموسی بهش دادم و تهدیدش کردم میرم در مزونش و خونه ننه باباش آبروی نداشتش رو میبرم!

بیچاره زنایی که زندگیشون توسط این خرابا، خراب میشه 

نامزدت انگار همچین بدشم نیومده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نامزدتون بعنوان کسی ک خوشش نمیومده چقد وایساده با زنه دهن ب دهن گذاشته جالبه...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نامزدت هم نشسته راضیش کنه ک باهاش نباشه ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

کرم از شوهرته دهنشو سرویس کن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

داشتم تاپیکو باور میکردم تا اینکه تاریخ عضویت اسی رو دیدم😂 احتمالا یه دختر ۱۶ ساله پشت اکانته

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید