2777
2789
عنوان

با چنین شوهری میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترم چی خیلی بی کس و کاره؟ آیندش چی

اینطور فکر نکن 

مال اول و اخر تنهاییم ،خودمونیم و خدای خودمون 

دیگه هر کس به فکر خودشو ،خواهر برادرم سر جنگ نگیرن باهم ،بی تفاوت میشن هر کس میره پی زندگی خودش

خودت اینقدر اینطوری گفتی که دونم فکر میکنم تک فرزند باشه دنیا به اخر میرسه دیگه

دخترم چی خیلی بی کس و کاره؟ آیندش چی

خودت برای دخترت دوست باش رفیق باش خواهر وبرادرش باش تازه وقتی یه دونه است میتونی کل وقتت براش بزاری وقتی دوتا بشن کلا باید به کارهای دومی برسی از اولی هم فاصله میگیری

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

چه تضمینی هست دوران بارداری شما نره پی خیانت؟

خیلی از بچه ها بهونه خواهر و برادر میگیرن بعد از دنیا اومدن همون بچه میشن دشمنش

باز بشین درست و حسابی فکر کن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

درمورد بچه درست فکر میکنی

منم تک بچم این حسو دارم که مامانم برای اینده ام فکری نکرده و منو محکوم به تنهایی کرده

حالا اگه شوهرت درست بشو هست که احتمالا هست با ماشینی که به نامت زده از همین شوهرت بچه بیار

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید
شما چند سالته ؟

۲۹ دلم واسه خودشم میسوزه یه گربه داریم پنج ساله پیشمونه وقتی بهش میگه پسرم هی میگم نگو ولی عادت کرده 😪

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند. 

بیشتر ببینید
دوست صمیمی نداره؟؟ نتونسته برات جای خواهر رو پر کنه

چرا اتفاقا دوستش خیلی خوبه اما تک فرزندی یعنی تنهایی والدین و فرزند 

نه طلاق گرفته 

بیشتر ببینید