2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالای هجده لطفاجواب بدین وقتی یک آقا به مانگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
واقعا نمیدونم دم خونشون گاهی می ایسته که اونجا مغازه س من خرید کردنی گاهی میبینمش .من نگاه نمی‌کنم و ...

متاسفم واقعا تنها راهش اینه که پوشش خودتو بیشتر کنی همین چون اون آدم احتمالا تحت فشار رابطه نداره و نفس ضعیفی داره که داره بهت زل میزنه. ولی جدی بگیر این چیزا رو این نگاه های بد و شهوت آمیز تاثیر بدی تو زندگی شما می‌تونه بزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم واقعا تنها راهش اینه که پوشش خودتو بیشتر کنی همین چون اون آدم احتمالا تحت فشار رابطه نداره و ...

من خیلی بدم میاد چونکه مسیرم رو هم نمیتونم تغیر بدم .پوشش م ساده اداری ...

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب من تعریف ازخودنباشه همه میگن زیباهستی و به تیپم وچهره ام هم همیشه میرسم و شیک واراسته میرم همجاوه ...

ببین میتونه باشه ولی اگه بیاد پیشنهاد بده چون خب ظاهرم به هر حال مهمه و شروع رابطه است ولی صرفا فقط بخاطر چهره بخوای با یکی ازدواج کنی این بده

تا تابلو نکنی پسرا نمیفهمن😂

ازفردا هرکیوببینم به من نگاه میکنه بهش لبخندمیزنم فقط امیدوارم فکرنکنه خل ودیوونه یاهیزم ببین آبجی من امسال میخوام ازدواج کنم هرطوری هست 🤣🤣🤣

ازفردا هرکیوببینم به من نگاه میکنه بهش لبخندمیزنم فقط امیدوارم فکرنکنه خل ودیوونه یاهیزم ببین آبجی م ...

😂😂 منم یه دوره ای اینو میگفتم ، اما هرکی میومد سمتم حوصلشو نداشتم ، بعدشم کلا قید ازدواجو زدم ، چند سالی اینجوری بود که یهو به خودم اومدم دیدم عاشق شدم و سر سفره عقدم😂

چون اون هیزه این پوشش خودشو بیشتر کنه؟! حالت خوب نیستا

اون که اهمیت نمیده داره گند میزنه به روان من و خودش خب پس من که عاقل ترم یکم به فکر حداقل خودم باشم اون به جهنم چون بالا هم گفتم به اون خانوم نگاه بد یا تصورات جنسی بد تاثیر بد می‌زاره تو زندگی شما. ببخشید اینو میگم شما فکر کن یه نفر به یاد شما.... خب بد نیست.