2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالای هجده لطفاجواب بدین وقتی یک آقا به مانگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 49 پست
نه آخه این مدل نگاه کردن بعضی هامعلومه که ازروی خوش اومدنی هست میشه شمابه عنوان یک آقا خودتوبذاری جا ...

معمولاً نگاه پسرا نگاه جنسی هست و تو ذهنش تصورات بدی داره البته این آقا شاید واقعا تحت تاثیر قرار گرفته ولی خب تحت تاثیر چی قرار گرفته؟ 

من خودمم مجردم ۳۰ و خورده سالمه ولی تنها چیزی ک میدونم پسری که جدی باشه بخوادتت میاد جلو بلاخره سر ص ...

نمیدونم واقعا  من همین کارهارومیکنم اماانگارولنگ بازها  بیشترطرفداردارن این روزها هموناهم دارن بیشترازدواج میکنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معمولاً نگاه پسرا نگاه جنسی هست و تو ذهنش تصورات بدی داره البته این آقا شاید واقعا تحت تاثیر قرار گر ...

خب من تعریف ازخودنباشه همه میگن زیباهستی و به تیپم وچهره ام هم همیشه میرسم و شیک واراسته میرم همجاوهمیشه هم یالبخندمیزنم ومیخندم ممکنه تحت تاثیراین چیزهاقرارگرفته باشن یاربطی نداره ؟

نمیدونم واقعا من همین کارهارومیکنم اماانگارولنگ بازها بیشترطرفداردارن این روزها هموناهم دارن بیشتر ...

دقیقا همینه ولی خب نمیشه ریسک کرد اولا شخصیت ما اجازه نمیده دوما اگه نشد چی ..‌همین مسیر درست رو ادامه بده خدا کمکت خواهد کرد عزیزم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
معمولاً نگاه پسرا نگاه جنسی هست و تو ذهنش تصورات بدی داره البته این آقا شاید واقعا تحت تاثیر قرار گر ...

خب میشه راهنمایی کنی نگاه هیزو چطوری تشخیص بدیم ؟

فرقش با نگاه نخ دادن چیه؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

ولی کاش میگفتیداگه شماجای این آقاپسربودیدویک دختر مثل من  رونگاه میکردیدمن چیکارمیکردم  شماممکن بود خوشتون بیادوبفهمیدمن بی میل نیستم وهم هیزواینانیستم 

مرض که چی بگم ولی به نظرم خیلی طبیعیه از انسان ها.ولی چرا بهت نگاه می‌کنه خب؟

واقعا نمیدونم دم خونشون گاهی می ایسته که اونجا مغازه س 

من خرید کردنی گاهی میبینمش .من نگاه نمی‌کنم ولی متوجه میشم خیره شده تو چشمم .یه سری واقعا حس کردم چشمم از نگاهش سوزش گرفت .نمیدونم چطوری بگم انگار یه چیزی رفت داخل چشمم اونطوری ...ولی من لباسامم لباس فرم اداریه طوری نیست جلف باشم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب میشه راهنمایی کنی نگاه هیزو چطوری تشخیص بدیم ؟فرقش با نگاه نخ دادن چیه؟

😂پسرا چرا باید نخ بدن شماام اصلا به کسی نخ نده😅 ببین یه موقع هست یه دختری یه کار جالبی انجام میده یا داده بعد من تحت تاثیر اون یزره مبهوت اون آدم میشم و شاید زل بزنم بهش ولی خب اکثرا پسرا از روی عادت های جنسی شون نگاه حرام دارن به دخترا مخصوصا دخترایی که تیپ میزنن و به خودشون میرسن بازم نمیشه فهمید چه نگاهی دارن پسرا ولی معمولا همینه خودت جواب خوبی دادی بالا صبور باش کاری نکن اصلا اون پسر خودش بخواد میاد پیشنهاد میده