2777
2789

وماهم ازطرف خوشمون اومده باشه بایددقیقاچیکارکنیم که اون اقاهم بدونه مابدمون نیومده  ازش وچراغ سبزی بشه  آیا نگاه کردن بهش تاوقتی اون بره وچشم هاشوبرداره بده ؟لطفابگیدنگاه باید چطورباشه که هم طرف نپره هم نگه این هوله  من دلم همسرمیخوادمیخوام اینطوری بانگاه جذب کنم که به اشنایی  وخواستگاری برسه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو کوچه خیابون این کارو کنی واسه ازدواج نميان مطمئن باش واسه سو استفاده میان نکن

وای نه مگه کودن هستم که توکوچه خیابون انجامش بدم توی دانشگاه  منظورمه حالانظرتون چیه بابت این موضوع چیکاربایدکنم 

شاید اصلا ازت خوشش نیومده پسرا همیشه نگاه میکنن حتی اگه خوشش هم اومده باشه تو کاری نمی تونی بکنی که بهش ثابت کنی که بدت نیومده😅 در کل صبور باش و از رو ظاهر طرفو در حد همسر خودت نبین

شاید اصلا ازت خوشش نیومده پسرا همیشه نگاه میکنن حتی اگه خوشش هم اومده باشه تو کاری نمی تونی بکنی که ...

پسرا واقعا مرض دارن ؟

من یه نفری رو هر چند وقت یکبار میبینم تقریبا همسایه .همیشه اینجوری خیره .نمیدونم لاله یا فازش چیه .گاهی جس میکنم دارم کور میشم از برق نگاهش تو چشمم

لطفا لایک نکنید .سپاس
شاید اصلا ازت خوشش نیومده پسرا همیشه نگاه میکنن حتی اگه خوشش هم اومده باشه تو کاری نمی تونی بکنی که ...

نه آخه این مدل نگاه کردن بعضی هامعلومه که ازروی خوش اومدنی هست میشه شمابه عنوان یک آقا خودتوبذاری جای طرف که مثلا ازمن خوشش اومده ونگاه میکنه من چطورنگاهش کنم یاچراغ سبزبهش نشون بدم که هم خودموسبک نکرده باشم وهول بنظرنیام هم طرف فکرنکنه ازش بدم اومده؟

من ک میگم جدی نگیر تا طرف نیاد چیزی بگه

بنظرشمابی خیال باشم وبرام نگاه هاشون مهم نباشه اگه اینطورکنم ممکنه اونا بترسن من خوشم نیومده باشه وپاپیش نذارن یاربطی نداره عزیزم واقعاخسته هستم درم میخواد خانوادهدخودموداشته باشم واقعازیه سنی به بعد زندگی باخانواده آدم رو نابودمیکنه 

بنظرشمابی خیال باشم وبرام نگاه هاشون مهم نباشه اگه اینطورکنم ممکنه اونا بترسن من خوشم نیومده باشه وپ ...

من خودمم مجردم ۳۰ و خورده سالمه ولی تنها چیزی ک میدونم پسری که جدی باشه بخوادتت میاد جلو بلاخره سر صحبت رو باز میکنه ‌

فقط اخمو نباشی و موجه باش و شخصیتت رو حفظ کن لازم نیست کاره خاصی کنی 

با وقار باش همین 

لطفا لایک نکنید .سپاس
پسرا واقعا مرض دارن ؟من یه نفری رو هر چند وقت یکبار میبینم تقریبا همسایه .همیشه اینجوری خیره .نمیدون ...

مرض که چی بگم ولی به نظرم خیلی طبیعیه از انسان ها.

ولی چرا بهت نگاه می‌کنه خب؟