2777
2789

همشون با شوهر و بچه هامون عکس گذاشتن

و میگفتن این دخترمه این پسرمه

شوهرم ارتشیه

شوهرم دکتره و...

اونوقت من چی فقط درس خوندم درس و کار کردم و...

هیچی نداشتم واسه گفتن 

فقط گفتم درس خوندم و شاغلم 

همشون مهم ندیدن اینو

فقط گفتن چرا ازدواج نکردی 

حتما خانوادت خیلی ناراحتن

و داره ۳۰ سالن میشه اشتباه نکن و زندگی کن 🙂🫤

حالم خراب تر شد

کاش نرفته بودم 

فردا ایتارو کلا حذف میکنم نبینمشون

قرار نیست همه یه نسخه از زندگیو دستشون بگیرن بخاطر حرفاشون از خودت ناراضی نباش 🌱

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

زندگی مسابقه نیست 

هر کسی زندگی منحصر به فرد خودشو داره

شما فقط شبیه هم نبودید

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرت گفتن الان تازه وقتشه به ازدواج فک کنی با یه آدم درست حسابی

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

اتفاقا شما ارزشتون خیلی بیشتره که درس خوندی ، کار کردی ، مستقل شدی .... 

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕 نظراتمو در حد یک نوجوون دهه هشتادی بخونید .