2777
2789
عنوان

می‌خوام خودمو بکشم چون برای آقایون جذاب نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 98 پست
چطوری پیش بیاد؟خب اگر جذاب باشی یه پسری تو دانشگاه یا همون خیابون شماره میده دیگه

بالاخره باید یه برخوردی یا اتفاقی یا تعامل اجتماعی چیزی  شکل بگیره تا شرایط فکر کردن به ازدواج پیش بیاد  منم با 31 سال سن کماکان  منتظر اون اتفاقه هستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری پیش بیاد؟خب اگر جذاب باشی یه پسری تو دانشگاه یا همون خیابون شماره میده دیگه

البته اینم بگم که پسرا هم به هر دختری جرات پیشنهاد دادن ندارن 

اینایی که مخصوصاً تو کوچه و خیابان پیشنهاد زیاد دارن معمولاً خودشون چراغ سبز میدن و پیگیرن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

اوسگلی؟

یه سریا گفتن گور بابای شوهر و... ولی درواقع گوربابای مردم ک مردو زن هم نداره. مشکل توهم قیافه و وضع زندگیت نیست چون فاز منفی داری اگ بهترین زندگی رو هم با این شخصیت میداشتی باز گیر میدادی و حالت خوب نبود. والا منم باشم با این بینش و طرز فکرت نگات نمیکنم

بعدم تجربه نشون داده قیافه هییییچ مهم نیست و تاثیری تو خوشبختی ادم نداره

همچنین ازدواج و دوست پسر نشونه ی خوشبختی نیست

ولی پیشرفت مهمه. پیشرفته ک باعث موفقیت و خوشبختی تو میشه نه شوهر و دوست پسر. تو وقتی خودت ادم موفق و خودساخته ای باشی میتونی ازدواج موفق هم داشته باشی ک اون خوشبختیه وگرنه تنها بودن بهتر از ازدواج نادرسته.

تو اول از همه باید رو خودت و شخصیتت و اعتماد به نفس و عزت نفست کار کنی. 

و همزمان با کار کردن رو شخصیتت رو پیشرفت مادی و معنوی زندگیت کار کنی.

اون وقت میبینی که در عین اینکه نیازی (مادی و غیرمادی) به کسی نداری و نظر مردم اهمیت چندانی نداره، بقیه دوست دارن باتو باشن.

اوسگلی؟یه سریا گفتن گور بابای شوهر و... ولی درواقع گوربابای مردم ک مردو زن هم نداره. مشکل توهم قیافه ...

عزیزم ممنون منم همین فکرو می کنم ولی من تو درسو‌ پیشرفت هم آنچنان موفق نبودم یعنی تلاش زیاد نکردم یا اگه کردم بی نتیجه موند یعنی اگه از لحاظ پیشرفت درآمد خب بودم زیاد برام مهم نببود

اصلا زبون ندارم

اتفاقا نیاز نیست زبون باز و چاپلوس باشی. در حد متوسط باش و میانه رو در حدی ک اداب معاشرتت خوب باشه.

خانوما بیشتر زبون براشون مهمه و باهاش جذب میشن نه اقایون

بعدم مردی ک با زبون جذب تو بشه با زبون یه نفر دیگ هم جذب اون میشه و با هرزنی حرف بزنه تو باید دلت بلرزه

تو فقط و فقط و فقط باید روشخصیت و اداب معاشرتت کار کنی

ظاهرتم در حدی باشه ک تمیز و مرتب باشی‌. اصلا نیازی به ژل و عمل و هزار کوفت و زهرمار دیگه نیست. چون مردی که با ظاهر جذب تو میشه با ظاهر یه نفر دیگ هم جذب اون میشه و حتی تو خیابونم راه میرید باید دلت بلرزه....

تو خابگا قیافه و هیکل دخترارو میشه قشنگ بررسی کرد یه دختره بود چادری مث برف سفید و خوشگل و خوش اندام ...

اتفاقا برد با همون چادریه هست به نظر من

میدونی چرا

چون هرکس جذبش بشه فقط برای اخلاق و شخصیتش جذبش میشه و صرفا به خاطر یه میل جنسی و زودگذر جذبش نشده ک زود هم به هم بخوره.

اما احتمالا برای اون یکیا اینطور نیست

توام مث منی من حس میکنم چون باهاشون وارد رابطه ی کثیف نمیشم و می‌فهمن اهل اون بازیا نیستم میرن

این نشونه ی اینه که تو یه ادم با شخصیتی و دستمال یه بار مصرفشون نیستی. اینجور ادما در هرصورت میپرن ولی فرق داره ک استفادشونو بکنن ازت بعد برن یا تو اجازه ی اینو بهشون ندی و از همون اول برن....

این نشونه ی اینه که تو یه ادم با شخصیتی و دستمال یه بار مصرفشون نیستی. اینجور ادما در هرصورت میپرن و ...

لطف داری شما ❤️

آره دقیقا همینه قصدشون :) و اونجاس که باید شرافتو وسط بزاری 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اسی میشه عکستو بزاری یا حداقل قیافتو توصیف کنی شاید این فقط طرز فکره خودته که درمورد خودت اینطوری فک ...

مسلما با این طرز فکر از خودش توصیف خوبی نمیکنه

بعدم اینجا اقا داره.

ارسال این عکس توی این سایت برای اظهار نظر بقیه کار غلطیه. در درجه اول نباید نظر بقیه انقدری برات مهم باشه که بخوای با هدف این ک بقیه نظر بدن خودتو بهشون نشون بدی

بعدم یه عده بیشعور هستن که نظر منفی بدن.

بعدم این خانوم مشکل خودشه نه ظاهرش که بخوایم به ظاهرش امیدوارش کنیم و مشکلش حل بشه....

چون اونا فقط دنبال سرگرمی هستن

دقیقا...

کسی که ادم حسابی باشه و هدفش زندگی و رابطه ی واقعی باشه اتفاقا دنبال اینا ک لاس میزنن نمیره

اینا ک لاس میزنن متاسفانه خودشون یه کاری میکنن ک فقط ادمایی سراغشون بیان ک دنبال استفاده ی کوتاه مدتن...