2777
2789
عنوان

جدیدا همه آهنگ و همه فیلم ها سریال خیلی وایب جنسی گرفتن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 64 پست

سینما خانواده ایران هم کم از ترکیه نداده همش فحش و صحنه های جنسی با حجاب نسبتا اسلامی😶‍🌫️

دست بالشون یکم بستس طفلیا

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونروز با پسرم داشتیم موش سراشپز رو میدیدیم تازه تو اپارات که سانسوره دوتا صحنه لب گرفتن داشت 😂 اول ...

با لب گرفتن که خوبه خیلی خیلی بدتر از این هست برای بچه های اونا این طبیعیه ولی روابط جنسی هم برای بچه هاشون طبیعیه؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

خیلی واقعا  خراب شده

من چند وقت پیش یه سینمایی از فیلیمو دیدم بعد میخواستم راجبش با کسی حرف بزنم رفتم نگاه کردم دیدم فیلم پو.ر.ن بوده😐😐😐

خیلی بی سر و ته بود 

اصلا نمیدونم همچین چیزی رو چرا باید بزارن حتی سانسور شدشو

حالا ما یه عروس داریم ۱۲ سال از شوهرش بزرگتره این چیش بده ؟؟

جدی میگی؟؟؟

خیلی عجیبه برای من چون تا حالا نشنیده بودم البته برای جامعه هم عجیبه واقعادچون خیلیا ناراضی بودن اعتراض زده بودن به فیلمه.

البته هرکس زندگیه خودش رو داره ولی خب برای من عجیب بود.

خیلی واقعا خراب شدهمن چند وقت پیش یه سینمایی از فیلیمو دیدم بعد میخواستم راجبش با کسی حرف بزنم رفتم ...

دقیقا یه سینمایی پارسال ۲۰۲۴ اسکار گرفت خیلی جایزه با ارزشیه واقعا هر فیلمی بگیره اون فیلم بهترینه رفتم دیدم کل فیلمه یعنی از ۲ ساعت ۱ ساعت نیمش محتوای جنسی بود😑💔

بعد میگن که محتوای جنسی مغز رو نابود میکنه پس چیکار کنیم فیلم میبینی محتوا جنسی دارهدآهنگ گوش میدی ه ...

ب همین روال ادامه میدیم چاره ای نیست😂😂

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

میشه اسماشو بگی؟برای پسرم دانلود میکنم حداقل اون نبینه

اونایی که یادمه رو میگم 

خانه جغد ، ریک و مورتی، به وقت ماجراجویی،میراکلس، دنیای عجیب( این ماله دیزنیه و کلش همین چیزاست)

ولی خیلی هاشون بدون سانسور بزاری متوجه نمیشه بچت اصلا 

اسباب بازی ها،آبشار جاذبه، جنگ ستارگان،  پونی و...هم داره اما به اون صورت مشهود نیست و نگرانی نداره 

جدی میگی؟؟؟خیلی عجیبه برای من چون تا حالا نشنیده بودم البته برای جامعه هم عجیبه واقعادچون خیلیا نارا ...

خب جرم که نیس چرا عجیب باشه عزیزم؟دوتفر همدیگرو خواستن سن هم مهم نبوده براشون خیلی خیلی هم خوشبختن 

تو همین نی نی سایت صدها نفر ز شوهرشون بزرگترن

بچه ها شما الان هنوز سالم هستید و دارید نقد میکنید دوتا فیلم دیگه ببینید شماهم مسموم میشید اینا جنگ روانی کشورهای پیشرفته اس … باور کنید من دوست امریکایی زیاد دارم گفت یکی از این فیلمایی که به دست ایرانیا میرسه رو خودشون نمیبینن من طرفدار آکبند بودن مغز نیستم اتفاقا طرفدار روشن فکری ام ولی ناخودآگاه یه فرد بالغ با دیدن این صحنه ها تحریک میشه و آسیب پذیر میشه خیلییی راحت تر پیام کارگردان و میپذیرع من از این میترسم که یه روزی برای ما این محتواها عادی سازی شه ! بیاید از خودمون شروع کنیم به چشم ها و گوش هامون احترام بزاریم شده فیلم نبینیم ولی اینارو هم خوراک مغزمون نکنیم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دقیقا یه سینمایی پارسال ۲۰۲۴ اسکار گرفت خیلی جایزه با ارزشیه واقعا هر فیلمی بگیره اون فیلم بهترینه ر ...

من انقدر از این بلا ها سرم اومده فیلمو نصفه ول کردم

که دیگه میگم واش کن همون یه ایرانی ببینم بهتره😭😂

تهش فقط شوخیه جنسی داره دیگه صحنه نیست

اونایی که یادمه رو میگم خانه جغد ، ریک و مورتی، به وقت ماجراجویی،میراکلس، دنیای عجیب( این ماله دیزنی ...

پسرم عاشق میراکلسه😑ریک و مورتی رو هم هرهفته میبینه

ولی میرا رو هررررررررروز

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

پسرم عاشق میراکلسه😑ریک و مورتی رو هم هرهفته میبینهولی میرا رو هررررررررروز

چندسالشه؟ 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی