2777
2789
عنوان

جدیدا همه آهنگ و همه فیلم ها سریال خیلی وایب جنسی گرفتن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 64 پست
لطفا چندتا سریال و سینمایی قشنگ معرفی کن❤️

کلونیا

داستان واقعی از شورش و سیاست در شیلی .

بدون محتوای جنسی .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم که خواهان نیستن ولی دارن به خورد مردم میدن و جامعه رو مسموم می کنند

من جدیدا هم شنیدم سایت های پ.ورن از نت فیلیکس که بزرگترین فیلم ساز جهان ویو هاش ۱۰ برابر بیشتره خیلی عجیبه واقعا

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
یعنی من تو این ۶ ماه نزدیک ۲۰ تا سریال انیمیشنی دیدم قشنگ ۱۵ تاش خیلی واضح این کاراکتر ها و روابط رو ...

میشه اسماشو بگی؟برای پسرم دانلود میکنم حداقل اون نبینه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

وای دقیقا😑💔چندروزیه بخاطر اینکه حوصلم سر نره یه سریال ترکی دیدم سریال نبوددد که مثبت ۱۸ بود لامصبد ...

بعد میگن که محتوای جنسی مغز رو نابود میکنه پس چیکار کنیم فیلم میبینی محتوا جنسی دارهدآهنگ گوش میدی همینطور اینستا و تلگرام میری همینطور پس چیکار کنیم دیگه کلا جلوی چشممونه😑💔

بعد میگن که محتوای جنسی مغز رو نابود میکنه پس چیکار کنیم فیلم میبینی محتوا جنسی دارهدآهنگ گوش میدی ه ...

چشاتو ببند😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

اونروز با پسرم داشتیم موش سراشپز رو میدیدیم تازه تو اپارات که سانسوره دوتا صحنه لب گرفتن داشت 😂 اولی رو پسرم دید یجور چپ چپ نگام کرد دومیو سریع رد کردم بعدم گزارش زدم والا بچه ی مردم نبینه حداقل 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
رنگین کمانی یعنی چی🤔🙄🙄🙄

همجنسبازان

رفیقم عشق مانهواس😂 خاک بر سر با عشقم تعریف میکنه😭🤣

وای منم عاشقشمممم البته مانهوا ها تا سال ۲۰۲۳ خیلی خوب بودن بعدش دیگه اکثر محتوا ها دوساله که کلا جنسی شده و خیلی بده😭💔

از اولم همین طور بود

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید