2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ده هزار تومن عیدی بده بچه ی آبجیت

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 173 پست
بهش گفتم من راضی نیستم یکی هزار تومنی از حق من و بچم بدی کسی که واسه خانوادت ارزش قائل نیستن.

من اینقدر این حرفا رو به‌ش زدم و نفهمیده که دیگه خسته شدم 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بیشتر ببینید
من احمق بی‌شعور 5 سال شاغل بودم هیچوقت قدر پولم رو ندونستم الان هم بخاطر 2 تا بچه پشت سر هم خونه دار ...

بابا خونه داری بهتر از اینه که کار کنی اختیار پول خودت هم نداشته باشی ،من برای دل خودم یه پفک هم نمیتونم بخرم.منم احتمالا بعدا استعفا بدم زورم میاد دارم کار میکنم براش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اینقدر این حرفا رو به‌ش زدم و نفهمیده که دیگه خسته شدم

من بهش میگم که بفهمه ماهم آدمیم. 

یکسال خواهر بزرگیش زنگش زد گفت تولد بچه نفری 100 بزنید به کارتش. 

گفتم کی تا حالا این رسم ها دراومده ما خبر نداریم. 

گفت چمیدونم. 

قبل تا شارژ نداشت زنگ شوهرم میزد گفتم عامو من یکی هزار تومانی راضی نیستم به خواهرت بدی مگه شوهر نداره که تو بهش میدی. مجرد بودی گذشت الان صاحب خانواده شدی دیگه ندادش

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
من احمق بی‌شعور 5 سال شاغل بودم هیچوقت قدر پولم رو ندونستم الان هم بخاطر 2 تا بچه پشت سر هم خونه دار ...

دور از جون عزیزم چرا خودت رو فوش میدی مادر و پدرش  رو فوش بده که اینطوری تربیتش کردن ،البته اگه تربیت کرده باشن ،شوهر من میگه من خودم بزرگ شدم و رفتم تو جامعه وگرنه عین مامان بابام میشدم که خدا رو شکر خیلی از اونا بهتره اگه مثل اونا بود من خودمو میکشتم

بابا خونه داری بهتر از اینه که کار کنی اختیار پول خودت هم نداشته باشی ،من برای دل خودم یه پفک هم نمی ...

چرا اینقدر قوی نیستید از حقتون دفاع کنید؟ 

من قبل بیرون کار می‌کردم هی گفت ندارم بهم بده بهش دادم وقتی باردار شدم و زایمان کردم  توی خونه کار میکنم

بهش گفتم هروقت خواهرات کمک خرج همسرشون بودم بهم بگو من کمک خرجت باشم. 

دور از جون عزیزم چرا خودت رو فوش میدی مادر و پدرش رو فوش بده که اینطوری تربیتش کردن ،البته اگه تربی ...

من مامانم میگه برو خداروشکر کن به خانوادش نرفته وگرنه دوری طلاق گرفته بودی 

بهش گفتم من راضی نیستم یکی هزار تومنی از حق من و بچم بدی کسی که واسه خانوادت ارزش قائل نیستن.

دقیقا منم هزار بار گفتم بهش مخصوصا که حقوق من بیشتر از حقوق خودشه و هر ماه دارم کامل تقدیمش میکنم ولی جوابش و بلوالدینه احسانا بود منم تو دلم گفتم احسان با پول حروم بزنه کمرشون منکه راضی نیستم

چرا اینقدر قوی نیستید از حقتون دفاع کنید؟ من قبل بیرون کار می‌کردم هی گفت ندارم بهم بده بهش دادم وقت ...

می تونم دفاع کنم متاسفانه اگه این کار رو نمیکردم نمیتونستیم خونه دار بشیم فشار اقتصادی یه طرف فشار زندگی یه طرف

می تونم دفاع کنم متاسفانه اگه این کار رو نمیکردم نمیتونستیم خونه دار بشیم فشار اقتصادی یه طرف فشار ز ...

الان که خانه دار شدید دیگه بسه هرچی بهش حقوقتون کامل دادید