2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ده هزار تومن عیدی بده بچه ی آبجیت

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 173 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکردم شاید من حساسم ولی الان که حرفش رو اینجا زدم فهمیدم حق دارم عصبانی باشم

من یکبار سر همین موضوع با مادرشوهرم بحث کردم. 

ولی الان خوشحالم که حرف دلمو گفتم هم به اونا هم به همسرم. 

به همسرم گفتم من چندسال که عروس شما شدم دیدم خواهرات هربار طلا میخرن هر مناسبتی لباس میخرن همش دارن از شوهراشون میکنن یکبار ندیدم دست همسرشون بگیرن مقصر میدونی کی هست منم که ساده بودم باید یکم از اونا یاد بگیرم هیچی نگفت 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
آره قصد دارم کم کم با تموم شدن وام ها دیگه حقوقم رو ندم

ان شاء الله که بتونی. 

من هی میگفت پولات چکارشون میکنی و... 

من جدی نشستم باهاش صحبت کردم گفتم هربار اومدی غذات سرجاش بوده مهمون اومده واست همه چی اوکی بوده. 

کاری که راه انداختم یکبار بهت نگفتم پول بده میخوام وسایل بگیرم همش خودم دادم و میدم.

پس از من نپرس چکارشون کردی دیگه هیچی نگفت 

من یکبار سر همین موضوع با مادرشوهرم بحث کردم. ولی الان خوشحالم که حرف دلمو گفتم هم به اونا هم به همس ...

به نظر من دعوا و بحث کردن خیلی چیز خوبیه تا وقتی چیزی نگفتی فکر میکنن رضایت داری از شرایط ولی وقتی دعوا میشه هم آدم سبک میشه و حرف های تو دلش رو میزنه هم برای اونا تلنگره

به نظر من دعوا و بحث کردن خیلی چیز خوبیه تا وقتی چیزی نگفتی فکر میکنن رضایت داری از شرایط ولی وقتی د ...

آفرین 👏

نمیدونم بعضی از همجنس های ما میترسن حرف دلشون بزنن و از حق خودشون دفاع کنن🤔

من یکبار سر همین موضوع با مادرشوهرم بحث کردم. ولی الان خوشحالم که حرف دلمو گفتم هم به اونا هم به همس ...

منم  جدیدا با مادرشوهر و پدرشوهرم بحثم شد گفتم شما هزار تومن خرج پسرتون نکردید من از جشن و آتلیه و خرید و حتی آینه شمعدون گذشتم به خاطر پسرتون شما چیکار کردید،کدوم عروسی مثل من بوده دار و ندارشو بده آرزو هاش رو بده تازه بدهکار هم بشه.بعد پدرشوهرم گفت مگه آینه شمعدون نگرفتید؟؟  اصلا یادشون میره گذشت های آدم رو

ان شاء الله که بتونی. من هی میگفت پولات چکارشون میکنی و... من جدی نشستم باهاش صحبت کردم گفتم هربار ا ...

آفرین به نظر من حقوقت رو هم بهش کم جلوه بده مثلا بگو راست میگن حقوق مردا  برکت داره من هرچی پول درمیارم هیچی نمیشه بعدشم بوسش کن بگو ممنونم که انقدر تلاش میکنی برای زندگیمون 🤣🤣🤣🤣

منم جدیدا با مادرشوهر و پدرشوهرم بحثم شد گفتم شما هزار تومن خرج پسرتون نکردید من از جشن و آتلیه و خ ...

من همه کاری کردم همش همسرم داد.

فقط یکی فرش و اینه شعمدون و کمد دادن. چون به اون یکی عروسیشون دادن گفتم سرویس به اون ندادیم به تو نمیدیم. 

داشتیم خونه می‌ساختیم هی مادرشوهر و پدرشوهرم میگفتن انگار طلا توش کار می‌کنید چرا تمام نمی‌کنید برید میگفتن بیاید این پولو بگیرید بسازید فقط یکی وام گرفتن که خودمون قسط هاش می‌دادیم. 

شد سر یه موضوعی مادرشوهرم زنگ زد و بحثمون شد گفتم مقصر کسی نیست جز من که طلاهامو دادم پسرتون و حقوقمو بهش دادم تا خونمون ساخته بشه 

آفرین 👏نمیدونم بعضی از همجنس های ما میترسن حرف دلشون بزنن و از حق خودشون دفاع کنن🤔

زن ذاتا تو وجودش ترس رو داره و همین شده ابزار کنترل یکی از دوستام زندگیش با جهنم فرقی نداشت آرزو داشت طلاق بگیره بعد  بهش گفتم چیزی چرا نمیگی گفت میترسم کار به جاهای باریک بکشه گفتم بدترین حالت ممکن آرزوی توعه پس چرا میترسی

من همه کاری کردم همش همسرم داد.فقط یکی فرش و اینه شعمدون و کمد دادن. چون به اون یکی عروسیشون دادن گف ...

گفت باید نمیدادی که منت نزاری گفتم اگر نمیدادم بعضی هی میگفتن انگار طلا توی خونتون میکنید چرا تمامش نمی‌کنید یکبار نگفتن بعضیا بیا این پولو بگیر بساز گفت دختر منم دادن دختر برادر منم دادم گفتم به من ربطی نداره کی داده کی نداده بعد به شوهرم گفتم گفت خواهر من از شوهرش نکنه قرار نیست چیزی بده بهش

آفرین به نظر من حقوقت رو هم بهش کم جلوه بده مثلا بگو راست میگن حقوق مردا برکت داره من هرچی پول درمی ...

اصلا درمورد حقوقم نمیگم فقط میگم خدا لعنت کنه پست رو که چندبار هی هزینه گرون کرده مشتری کم شده. 

هرچی می‌خره ازش تشکر میکنم 

من همه کاری کردم همش همسرم داد.فقط یکی فرش و اینه شعمدون و کمد دادن. چون به اون یکی عروسیشون دادن گف ...

هیچ حمایتی نکردن ولی باز هم خدا رو شکر کن 

شوهر من یه عمر براشون مفت کار کرده نه برای عروسی کمک کردن نه برای خونه ،تازه وقتی مجرد بوده خونش رو میفروشه خرج مریضی خواهرش میکنه با اینکه پدر و مادرش داشتن .حالا ببین من از کسایی که حاضر شدن دخترشون بمیره ولی خرجش نکنن چه توقعی میتونم داشته باشم