2777
2789
عنوان

اگه کودکی سختی داشتین و باباتون بیخیال بود

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 32 پست
خدانکنه عزیزم... به هرحال گذشت ولی دلم نمیخواد یه لحظه مرور کنم... بخاطر طبیعی ترین درخواست‌ها و نی ...

آره بابای منم همینه 

پول دکتر مامانم رو نمیده الان مامانم مریضه باید زجر بکشه تا دکترای بیمارستان دولتی بعد 13 بیان سرکار

ولی کلی پول خرج مامانش و خواهرش میکنه 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
آره بابای منم همینه پول دکتر مامانم رو نمیده الان مامانم مریضه باید زجر بکشه تا دکترای بیمارستان دول ...

انشاالله مادرتون حالش خوب بشه زودتر. 

سعی کن به مادرت بیشتر محبت کنی و اگه درتوانت هست از نظرمالی حمایتش کنی.. مادرای ما فقط بخاطر بچه هاشون تحمل کردن و خودشون رو فدا کردن...

بخاطر همین رفتارها من خودم فقط میخواستم ازدواج کنم بیام ازاون خونه بیرون... اصلا خوشبخت نشدم و نیستم.. بخاطر بچم تحمل میکنم که فرزند طلاق نشه... خیلی عذاب میکشم و همش پدرم رو مقصر میدونم. اگر برامون پدری می‌کرد اگر پشت و پناهم بود اگر توجه می‌کرد هیچوقت آینده و سرنوشتم اینطور نمیشد... خدا ازش نگذره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .