2777
2789
عنوان

استرس بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 32 پست
وای دقیقا منم همینمچون استرس دارم همش میگم وای وابسته شد ب شیر.وای وابسته شد ب بغلچجوری قطعش کنم. بچ ...

من ان شا الله اگه مشکلی نباشه برج سه با تلخک میگیرم باورت میشه از وقتی رها کردم این افکارو وابستگیش هم به سینه کمتر شده آرومتر شده کلا

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ۷صب ، قبل از خواب عصر،یک ساعت بعداز خواب،ساعت ۹شب،۱۲شب قبل از خواب بعضی وقتا کمتر میخوره مثلا ۴ب ...

عالیه ک ساعت داره.

برا من هر دو ساعت بهونه میگیره.  از اینورم داره دندون در میاره میترسم کمش کنم

از اونورم غذا نمیخوره... 

عزیزم مثلا ۷ صبح شیر میدی دیگه نمیدیییی تا ۲ ۳ اینا؟؟؟ بهونه نمیگیره

چه خوب واکنش هربچه ای فرق میکنه

آره اتفاقا همون موقع بود که دیروزش با شوهرم بحثم شد و تصمیم گرفتم بیخیال باشم قبلا استرس واکسنو داشتم که اگه تب کرد چیکار کنم و اینا ولی وقتی بیخیال شدم و گفتم کاری که ازم برمیاد رو انجام میدم و باقیشو میسپرم بخدا همه چی آسون پیش رفت

تاثیر داره خیلی.شیشه شیر و چجوری بگیرم؟ تلخک اینا میشه؟؟؟

من با اینکه شیرم کمه شیر خودمو میدم باغذا سیرش میکنم نصف شبا هم باید یکی دوساعت بمکه تا ول کنه منم زیر سرمو درست میکنم و سینم دهنشه میخوابم ولی دیگه شیشه ندادم و از جلو چشمش برداشتم از سرش افتاده

عالیه ک ساعت داره.برا من هر دو ساعت بهونه میگیره. از اینورم داره دندون در میاره میترسم کمش کنماز او ...

عادت کرده دخترم ساعت ۱۱صب بیدار میشه صبحانه بهش میدم نیم ساعت بعدش آب میدم چندساعت بعدش ببینم شیر میخواد سریع ناهار میارم براش دوباره نیم ساعت بعدش آب و آبمیوه یک ساعت بعدش حدودا شیر میخوره 

باید زمانیکه شیر میخواد غذا و آب بدی تاسیر بشه دکتردخترم گفت روزی ۵۰۰سیسی بخوره کافیه بیشترباید غذا بخوره 

عادت کرده دخترم ساعت ۱۱صب بیدار میشه صبحانه بهش میدم نیم ساعت بعدش آب میدم چندساعت بعدش ببینم شیر می ...

صبحانه چی میخوره عزیزم؟

آبمیوه چطور؟ تو لیوان یا شیشه یا با نی؟ 

ببخشید خیلی میپرسم

هرجورازاول بری بچه ها عادت میکنن اگه برنامه غذایی داشته باشی خیلی خوبه بهترم غذا میخوره 

دخترم موقع غذا خوردن یه کاسه قاشق جدا بهش میدم یه قاشق ازغذاتوش میریزم خیلی بهترمیخوره سرگرم اون میشه منم تااون سرگرمه غذا میزارم تودهنش 

صبحانه چی میخوره عزیزم؟آبمیوه چطور؟ تو لیوان یا شیشه یا با نی؟ ببخشید خیلی میپرسم

بیشتر تخم مرغ میدم،مربا،حلوا،پنیر گردو،پنبرگوجه وخیارسبز 

آبمیوه بیشتر آب پرتقال میدم یه بار بعداز نهار یه بار بعد از شام چون میوه نمیخوره مجبورم آبمیوه بدم این روتینه همیشه هست تو فنجون میریزم عصرم مغز بادام یا پسته درحد ۱۰تادونه

آبم صب ظهر عصر شب ۴بار