2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 151 پست

بجای اینکار بچتون سرگرم میکردین ک نره سراغ بنده خدا پیرمرد.خب وقتی خوابه نیاد میپره می‌ترسه دیگ.هپه مردا همینن.تازه یسریا میگیرن همچین میزنن ک بچه درس عبرت بشه براش .

شما به بچه ات یاد ندادی نره بالای سر کسی که خوابیده 

میدونی امکان داشته بابات تو خواب سکته کنه؟؟؟ 

البته تربیت بچه کار هر کسی نیست 

به نظرم جمع کن وسایلتو تا بچه ات به کسی آسیب نزده، برگرد خونه ات

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسرت شیطونی کرده مواظب نبودی پدرت هم غریبه که نبوده یه کم حرمت نگه میداشتی

اره درسته نباید میزد. اما پدرمادرا اگر پیر شده باشن خصوصا اعصابشون ضعیف میشه وقت خواب غذا خوردن دوس دارن کسی تو مخشون نذه

parasoo1989@

متوجه نشدم چرا مجبورین اونجا بمونین؟ درسته نباید میزد ولی خب اونا هم سنی ازشون گذشته باید مراعات حالشونو بکنین. صبحا بیدارش کن زود در طول روز نخوابون که شب زود بخوابه خودتم حواست باشه اونا خوابیدن اذیتشون نکنه

مهمان فقط ۲روزاین صدبار گفتم اه بابا رعایت کنیدخونه بابا خونه خاله هیچ فرق نداره

دقیقا 

حالاخوبه خودشون نصف روز پدرومادرشونو توخونه ی خودشون تحمل نمی کنن ولی انتظاردارن پدروادر بااین سن واین اوضاع اقتصادی روچشمشون بزارن

نه فرق نداره خودتونو گول نزنید

تو خونه باباتو با خونه شوهرخالت یکی میدونی؟؟؟

اگه شوهرادم بمیره اون زن بره کجا خونه باباش خب

که میشه خونه خودش

هرچه دادم به اوحلالش باد
نه عزیزجان. اگر شرایطش نباشه اونجاام فرقی نداره .‌اگر اعصابشو‌ نداشته باشن نباید زیاد موند.‌

من مغزم سوت میکشه یه زن از طرف همسرش براش مشکل پیش بیاد میره کجا؟؟؟؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

اوناالان سنی ازشون گذشته بچه ی کوچیکم که خودتون نیدونین غیرقابل تحمله 

بعصی وقتاازصبرخودمونم خارجه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چرا خونه بابااتفاقاخیلی فرق داره خییییلی

ولی واقعا بعضی بچه ها که اذیت میکنن زیاد نمونن بهتره، برادرزادم مثلا ساعت ۵ صبح ی وسیله بخواد بهش ندن یجوری جیغ میکشه چهار ستون بدنت بلرزه، داداشمو زنداداشمم خودشون میدونن دیگه نمیذارن زیاد بمونه