2777
2789
عنوان

اگه شما بودین با کسی که دوسش ندارین ازدواج می‌کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 92 پست

نمیخام ازطرف بچه های سایت قضاوت شم بخاطرهمین هیچوق نگفتم برادرشوهرمه!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای حتماً خیلی سخته بچه داری ؟

اره عزسزم بخاطر بچم خودمو دارم میندازم وسط اتیش وگرن بچه نبود مجبورنبودم هووف ایشالله هیچکس توموقعیت من قرارنگیره!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

نمیخام ازطرف بچه های سایت قضاوت شم بخاطرهمین هیچوق نگفتم برادرشوهرمه!

نه عزیزم چه قضاوتی 

من چند نفر رو دیدم که شوهرشون فوت شده و مجبور شدن  با برادر شوهرشون ازدواج کنن

اره عزسزم بخاطر بچم خودمو دارم میندازم وسط اتیش وگرن بچه نبود مجبورنبودم هووف ایشالله هیچکس توموقعیت ...

خیلی ناراحت شدم میدونم سخته 

خدا کمکت کنه ایشالا مهر تون به دل هم بی افته 

اره عزسزم بخاطر بچم خودمو دارم میندازم وسط اتیش وگرن بچه نبود مجبورنبودم هووف ایشالله هیچکس توموقعیت ...

تو خوبه برادر شوهرت مجرده 

من حتی دیدم با اینکه زن هم دارن بیوه برادرشون رو بخاطر بچه هاش میگیرن 

دلم براش میسوزه خیلی گناه داره پیام میده ولی همینطور الکی جوابشو میدم زنگ میزنه الکی باهاش حرف میزنم ...

ای بابا ، ایشالا خدا خودش مهرش و بندازه داخل دلت واقعا گناه داره ، از طرفی خودتم داری عذاب می‌کشی 

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

فعلا فقط نامزدیم عقدم نکردیم ولی مرسی عزیزم❤️

خواهش میکنم گلم💕

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

من عقد نکردم و فعلا نامزدیم منم دقیقا اینجوری ام چند روز پیش نامزدی دختر عموم بود با کسی که خیلی دوس ...

پس تا عقد نکردی به هم بزن، چون بعدش خیلی سخت میشه طلاق، خودت رو بزن به افسردگی، مامانت رو واسطه کن، بخدا عشق اگه اولش نیاد تا آخر عمر نمیاد 

نه عزیزم چه قضاوتی من چند نفر رو دیدم که شوهرشون فوت شده و مجبور شدن با برادر شوهرشون ازدواج کنن

خب اینجا قضاوت میشن خودمم میدونم ازلحاظ شرعی درسته ولی اخلاقی اصلن اماخداهم میدونه مجبورم!

تو خوبه برادر شوهرت مجرده من حتی دیدم با اینکه زن هم دارن بیوه برادرشون رو بخاطر بچه هاش میگیرن

ن قشنگم بمیرمم همچین کاری نمیکنم باادم متاهل برادرشوهرم مجرده!

خیلی ناراحت شدم میدونم سخته خدا کمکت کنه ایشالا مهر تون به دل هم بی افته

مچکرم قشنگم ولی غیرممکنه تقریبا!

پس تا عقد نکردی به هم بزن، چون بعدش خیلی سخت میشه طلاق، خودت رو بزن به افسردگی، مامانت رو واسطه کن، ...

بخدا بابام خیلی بد اخلاق و لجبازه میگه اگه بمیری هم باید باهاش ازدواج کنی اگه بهم بزنم روزگارمو سیاه می‌کنه 

طفلک مادرم ...💔