2777
2789
عنوان

چه پسری کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 178 پست

پسرای بیسواد

منظورم از بیسواد اونی نیست که مدرک دانشگاهی نداره

منظورم پسرایی که حرف زدن بلد نیستن!حرفاشون محتوای علمی نداره!حرفایی که بقیه از اینستا یادگرفتن میزنه!  

من از پسرایی خوشم میاد که پرمغز و پرمحتوا هستن

آدم حسابی و خفنن کتاب خونن خوش اخلاقن

اصلا نمیتونم به این فکر کنم با یه بیسواد ازدواج کنم به جای اینکه بشینیم باهم گپ و گفت علمی کنیم درباره چرت و پرت و دلار و سیاست و ...حرف بزنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر پسری جز پسر خوشگله💅🏻

اتفاقا خوشگل کنسله چون زیادی خودشیفته تشریف دارن و دورشون شلوغه و دچار اعتماد به نفس کاذب شدن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

پسرای پرنسس ک پیاماشونو پاک میکنن و قهر میکنن و بچه بازی درمیارن و زود بهشون برمیخوره

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

پسرای مغرور هم کاملا کنسلن. اونایی ک مسولیت اشتباهشونو نمیپذیرن. حاضر به عذرخواهی نیستن. طلبکارن

بیشتر ببینید
پسری که راه میره 😐😂

پسری که پسره 😂

بیشتر ببینید

پسر خودشیفته ، پسری ک وقتی فهمید دوسش داری خودشو چس کنه، پسر ساکت و زیادی درونگرا و جدی، پسری که زیادی رو پول زن حساب کنه کنسله

بیشتر ببینید
برادرمم همینو راجب زنا میگهکل فامیل درتلاشیم زنش بدیم نتونستیم حتی خانواده دختره خودش پیشنهاد دادن ا ...

ولش کنید هر چی بیشتر اصرار کنید بدتره خودش باید بخاد....منم کم سن بودم ازدواج کردم عقل الانم رو داشتم زن هیچ کس نمی‌شدم حوصله دردسر و مسسولیت های ازدواج رو ندارم خسته شدن واقعا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
ولنجک به پایین کنسله ماشین چینی کنسله ایرانسل کنسله مدل و بلاگر باشه که قطعا کنسله

اینایی که انقدر راحت کنسل میکنن

خودشون چه آپشنایی دارن

محل زندگی خودتون کجاست که ولنجک به پایین کنسله