2777
2789
عنوان

چه پسری کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 178 پست
پسری ک اینستا و توییتر وایکس داره کنسله😇

توییتر همون ایکسه عزیزم

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

پسر قدش زیر ۱۸۵ باشه کنسله

پسر بور کنسلهههههههه

خسیس مامانی بچه ننه کنسله

حمایت گر وپشتوانه نباشه هم کنسع

کار آموز کانون وکلا⚖ قلب من غصه نخورمولا ما علی است🌱 |میشنوداگرصدایش کنی"هوالسمیع"🤍🕊| |  قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊|خدایا امروز ۲بهمن ۴۰۳ به عظمت و جلالت قسمت میدم که خودت نور ورحمت رو به زندگیم جاری کنی

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوبی ندارم بهشون معمولا پسرای پزی آیفون میگیرن اونی که مرد زندگیه سعی میکنه جای آیفون ماشینش یع م ...

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم موافقم😂👌🏻

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

اخلاقای زنونه نداشته باشه 

خاله زنک نباشه 

خسیس و اقتصادی نباشه 

زاغ سیاه اینو و اونو چوب نزنه 

هول و چش چرون نباشه 

ادب و احترام هم به کوچیک تر از خودش و هم به بزرگ تر از خودش 

فوشم نده 

دارای این ویژگی ها (با هر قد و قیافه ای میپذیرم😂🔥)

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌