2777
2789
به شدت موافقم.اصلا مهم ترین نکته اینه که وفادار باشه و فقط چشمش دنبال تو باشه نه بقیه.واقعا هم دوستت ...

شرطام واس ازدواج همینا بود خیلی مهم ان برام خیلیییییی مخصوصا اخری

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ کلا چه بی پول چه پولدار الان دیگه ازدواج نمیکنن و خواستگاری نمیرن

اونش به من ربطی نداره دیگه من ازدواج کردم پسر نی نی سایتی چه به ازدواج

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آیفون داشته باشه کنسله هر عمل زیبایی کنسله تیپ جلف کنسله متکی به جیب پدر کنسلهخلاصه بچه کونی کلا کنس ...

حالا لازم نبود انقد بازش کنی😂

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
متنفرم از پسرایی که آرایش میکنن

وای😂🤣🤣🤣🤣

اونروز تو بی ارتی دوتا پسر بودن صورتشون از من صاف 

ژل لب زده بودن دماغ عمل 

بالم هم زده یودن قشنگ معلوم یود

منو مامانم بزور خودمونو نگه داشتیم چن تا از اقایون نتونستن جلو خودشونو بگیرن میخندیدن

از پشت ایربگ هاشون هم زیادی بزرگ بود

آیفون داشته باشه کنسله هر عمل زیبایی کنسله تیپ جلف کنسله متکی به جیب پدر کنسلهخلاصه بچه کونی کلا کنس ...

حالا آروم باش شما😂

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

حالا ایفون چرا

حس خوبی ندارم بهشون 

معمولا پسرای پزی آیفون میگیرن اونی که مرد زندگیه سعی میکنه جای آیفون ماشینش یع مدل بالاتر باشه

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است