2777
2789
عنوان

اینو به شوهرم بگم خوبه

416 بازدید | 19 پست

هی دو هفته یه بار  به چیزای الکی گیر میده یا میگه کم حرفی تو جمع دیشب تو مهمونی موقع خدافظی مامانش دست داد بره من کامل پانشدم رو مبل نشسته بودم نیم خیز شدم گفت خب پاشو زن داداشش شنید

درکل آدم پررویه شوهرم در برابر من الان دیگ خیلی عصبیم که اینجوری نوشتم:

دیگه صبرمو تموم کردی اخلاقات صفره هیچ پشتوانه ای نیستی به عنوان شوهر تنها کارت ناراحت کردن منه با زبونت چرا جلو بقیه بلند گفتی خب پاشو ؟؟؟ میخواستی خودتو شیرین کنی؟ نمیتونستی آروم بگی؟

چرا گفتی نمی‌فهمی عزت گذاشتن سرت ؟؟چرا گفتی متفاوت عمل میکنی؟؟

هرچی هم گفتیم بی فایده بود هیچکدومشو رعایت نکردی گریه من بعد رفتار و گفتار خودت بود 

صدبار گفتم من اخلاقم همینه شخصیتمه  

من دیگ باج نمیدم تو با علم به اینکه من کم حرفم باهام ازدواج کردی میخواستی قبول نکنی خب اگه انقد برات مهم بود نمی‌دونم الان چرا انقد براتون مهم شده در ضمن تو بنظر میخوای برا بقیه زندگی کنی بقیرو خوشحال نگه داری یا همینجوری که هستم کنار میای یا هیچی برو یه حرف زن تو جمعو پیدا کن من چی بگم که تو رو پر حرف میگفتن الان چیز دیگه ای میبینم 

جالبه حرف زدن من تو جمع مهم تر از خودمونه برات

پر حرفیت تو جمع خودتونه که بنظرم حرف نزنی بهتره اصلا جالب حرف نمیزنی و نمی‌خندی آدم فکر می‌کنه خیلی ساده ای وقتی اونجوری حرف میزنیو و میخندی

این جمعا دو روزه میاد و میره خیلی دلت رو به اینا خو

ش نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم حرفی با بی احترامی فرق داره ها

کم حرفیو همیشه میگه من روز خاستگاری هم بهش گفتم کم حرفم نمی‌دونم چرا انقد الان براش مهم شده آخه تو بحث دیشبمون گفت چرا خودتو از بقیه جدا میگیری حرف نمیزنی 

دیگه صبرمو تموم کردی اخلاقات صفره هیچ پشتوانه ای نیستی به عنوان شوهر تنها کارت ناراحت کردن منه با زب ...

عزیزم یه خانوم جای مادرت اومده دست داده باید پا می شدی دست می دادی حتی اگه دوست داشتنی نباشه،اگه پدر خودت می اومد باشوهرت دست بده پا نمی شد خودت ناراحت نمی شدی.ادم حتی با کسی مشکلم داشته باشه به خاطر ادب وشخصیت خودش جلو بقیه سوتی نمی ده