2777
2789
عنوان

اینو به شوهرم بگم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 19 پست

به نظرم الان هیچی نگو بگیر بخواب وقتی دیدیش اروم و باحوصله بهش بگو که منم ادمم و شخصیت دارم نمیخوام شخصیتم جلو دیگران خرد بشه میتونستی کاراشتباهمو اروم بهم تذکر بدی درضمن هرادمی ی شخصیت و رفتاری داره من نمیتونم کاری کنم تو کم حرف بشی توهم نمیتونی کاری کنی من پرحرف شم

عزیزم یه خانوم جای مادرت اومده دست داده باید پا می شدی دست می دادی حتی اگه دوست داشتنی نباشه،اگه پدر ...

آخه من آدم اجتماعی نیستم واقعا اینجور چیزارو نمی‌دونم چون جایی نمی‌رفتیم موقع مجردی مامانمم صدبار گفته بهش ما کم جمعتیم بهش شما پر جمعیت طول می‌کشه یاد بگیره واقعا نمیدوستم باید کامل پاشم ولی حالا که فکر میکنم اوایل هم اون کامل پا میشد موقع خدا فظی ولی دیدم این اواخر که نیم خیز شده موقع سلام و خدافظی با پدر و مادرم ولی من چیزی نگفتم و بزرگش نکردم و تو فازش نبودم بعد دیشب همینو بهش گفتم گفت خب مشکل داشتی میگفتی بهم تا پامیشدم در این پرروعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من آدم اجتماعی نیستم واقعا اینجور چیزارو نمی‌دونم چون جایی نمی‌رفتیم موقع مجردی مامانمم صدبار گف ...

واقعا ادم بعضی چیزا نمی دونه به مرور یاد می گیره مخصوصا خونواده ها باهم فرق داشته باشن.به مرور از همدیگه یاد می گیرین سوع تفاهما بر طرف میشه.نهایتش به نامزدت بگو من فک نمیکردم نیم خیز شدن بد باشه .شما هم اگه تذکر می دی جلو جمع نده تا سوع تفاهما بر طرف شه

به نظرم الان هیچی نگو بگیر بخواب وقتی دیدیش اروم و باحوصله بهش بگو که منم ادمم و شخصیت دارم نمیخوام ...

دیشب بعد اون حرفامونو تا صبح گریه کردم اومد بغلم کرد گفت غلط کردم دیگه چیزی نمیخام هر دفه همینو میگه منم گفتم درست میگفتی  از بغلش اومدم بیرون  پشت بهش خوابیدم چون نیم ساعت داشتم گریه میکردم هی هوف هوف میکرد براش مهم نبود  صبح هم رفت سرکار دیگ ارتباطی باهم نداشتیم چند ساعت پیش پیام داد من میرم بیرون منتظر بمونم اون پیام بده ؟

آخه خیلی دلم پره دوست دارم اینارو بگم بهش دارم منفجر میشم

دیشب بعد اون حرفامونو تا صبح گریه کردم اومد بغلم کرد گفت غلط کردم دیگه چیزی نمیخام هر دفه همینو میگه ...

میفهمم چی میگی من خودم ۳سال عقد موندم و خیلی خیلی کشیدم تجربه من اینه تو حرفتو زدی قهرتم کردی دیگه بیشتر از این به نظر شوهرت لوس بازیه یکم باهاش سرسنگین باش ولی دیگه کش نده چون مردا زود خسته میشن اخرش برمیگرده بهت میگه برو بابا دیگه خستم کردی بعدش خودت میمونی و اذیت میشی