2777
2789
عنوان

با ای شوهر احمق و زبون نفهم چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 126 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا عجیبن که حیوونو زجر کش کردن بعد شمام وایسادین تماشا تمام مراحل کشتنشو! که بجای اینکه یه کلمه به ...

چکار میکردم موقع سر بریدن میرفتم میگفتم نکنید ؟ شوهر من اگه با یه کلمه گفتن و زبون خوش حالیش میشد که حال و روزم این نبود 

خدایم برایم کافیست ❤

پیام داد تهدید بابام ترسید شبم اومد در خونه خواست سر و صدا کنه دیگه خودم رفتم با هاش شر درست نکنه

شوعرت دوستت داره طلاق بده نیست، زندگی رو ب خودت زهر نکن ده سال دیگه ام همینه

والا توام سخت میگیری

اره مثل بعضی شوهر ها زنشون و ول میکنن به فکر شکمت و حال و احوالت جلوی جمع هم هوات و داره

ولی در عوض زیر آبی هم می‌ره و اخلاقای شخصیشم افتضاح شما یه نکته مثبت و میبینی صد تا منفی رو نمیبینید

خدایم برایم کافیست ❤

شوعرت دوستت داره طلاق بده نیست، زندگی رو ب خودت زهر نکن ده سال دیگه ام همینهوالا توام سخت میگیری

نه خدا نکنه عمرم داره تلف میشه تو ای زندگی نکبت 

خدایم برایم کافیست ❤

نه ولی من تا حالا نتونستم کشتن حیوون رو ببینم!

پس از کجا فهمیدی بسم الله نگفتن 😁😁😁

در کل ول کن‌زیاد حساس نباش به خاطر چیزای الکی با شوهرت بد نشو بیچاره داشته بهت می رسیده دیگه

زنگ بزن بپرس فکر نکنم حرام باشه چون شما یقین که ندارید

طرف میگه خودم اونجا بودم بالای سرشون بودم دیدم کع نصفه گردن رو که بریدن ؛ دیدن چاقو خوب نمی‌بره؛  تا رفتن چاقو دیگه ای پیدا کردن ۵ دقیقه طول کشید ؛ و گوسفند همینجوری داشت درد می‌کشید؟! بعدش دوست عزیز طریقه ذبح ؛ خودش آداب داره ؛ نمیشه که هر کسی از راه برسه ؛ گوسفند سر ببره ؟؟ شنیدی تا بحال یه جایی یا یه مجلسی یه غذای گوشتی و یا مرغی آوردن؛ اونهایی که خوردن ؛ البته بزرگان که خودشون ؛ تو این کارها خبره هستند ؛ غذا رو که خوردند؛  میگن گوشت غذا َ بی طعم بود ؛ و یا مرد خانواده گوشت خریده ؛ آورده خونه زن با شوهرش خورد میکنن ؛ مرد یا زن میگن ؛ گوشتش چقدر بی خیر و بی برکت بود ؟ دقیقاً ابن حرف و کار این خانم کاملاً درست و عرف شرعی و اسلامی دارد ؟ من اصلاً نه نماز رو میخونم و نه روزه میگیرم و نه چرندیات آخوندها رو نه گوش و نه قبول دارم 

ازش قطع امیدم خیلی ایراد و خطا داره خواهر جان

از کجا میدونی عزیزم که تغییر پذیر نیست مگه تاحالا سعی یا تلاشی کردی برایه این مورد ؟ 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲