2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225937 بازدید | 1237 پست
سه ماه دیگه عقدمونهمیترسم سر همین بهم بخوره😭😭

دیگه از این رفتارانکن،رستوران نرفته بودی ک بگی بهای خدماتشونو داری میدی ،شوهرتم آقا بوده ک اون موقع هیچی نگفته سکوت کرده ،فردا روزی سنت رفت بالاتر ب کاریکه کردی از شرمساری گریه میکنی ...اینایکه میگن شوهرت مقصره چرا؟؟؟بعدم مادرشوهرتم بدون زن سیاست مداره برای سفره جمع کردن دیده کار نکردی هیچی نگفته ولی ب موقعش جوابتو داد وگرنه اونم مقصر نیست .هرکی باشه بدش میاد 

رابطه تو شوهرت به مشاور نیاز داره 

اینو جدی بگیر

شما واقعا به آدم دلسوز عاقل نیاز داری وگرنه هیچی نشده داری گگگگگگننننند میزنی به همه چی

خودتو  از چشم شوهرت و خانوادت سرهیچی انداختی..! 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگقتی حداقل بهم یاد دادن تیکه نندازم

چی گفتی 

عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿  emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿 من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗 

بیشتر ببینید
ما با هم همه کار میکنیمتنهایی که بلهمثلا مادر و پدر شوهرم خیلی پیرنیهو یه نیهمانی سر زده اومدبنده خد ...

منم کلا خوشم نمیاد برم مهمونی زیاد کار کنم یا مهمون برام بیاد زحمت بکشه و بیاد ظرف بشوره و کار کنه دوس دارم بهشون خوش بگذره ولی خب جوری تربیت شدم که نمیتونمم بشینم انگار مردم نوکر منن ولی دارم میبینم هرمهمونیی که میرم از میزبان گرفته تا باقی مهمونا هرکدوم به بهانه‌ای میرن کنار و این فقط منم میمونم پای سینک و تمااام ظرفا چون اکثر مهمونیامونم جمع زیادی از فامیلا هستن، بخدا یکی دوشب پیش تنهایی با کلی ظرف که شستم دیگه خیلی اذیت شدم آدمم روش نمیشه چیزی بگه، به شوخی و جدی بگمم یه بهونه‌ای دارن یا نهایتش یکیشون بیاد عذرخواهی کنه اونم آخر کار، یکی میگه دستکش نییس؟؟؟ یکی میگه پوستم خرابه حساسه، یکی میگه من از ظرف شستن خوشم نمیاد یکی میگه بچم و... دیگه واقعا زده شدم اصلا انگار شده وظیفه من بیچاره ولی گاهی وقتا مهمون خودمون هستن بعضیشون یکم خجالت زده میشن میان کمک کنن انقد بد میشورن به قولی گربه شور میکنن این کف میمونه پشت بشقابا حالم بهم میخوره مجبوری بعد رفتنشون خودم باید بشورم واقعا همیشه هم اینجوری نیس همه شعور داشته باشن

برا منم دعا کنید ممنونم😍😘

دیگه از این رفتارانکن،رستوران نرفته بودی ک بگی بهای خدماتشونو داری میدی ،شوهرتم آقا بوده ک اون موقع ...

چون مردی که بگع اولویتم مادرمه مرد نیست خوب شد شناختش اتفاقا

عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿  emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿 من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗 

بیشتر ببینید
منم کلا خوشم نمیاد برم مهمونی زیاد کار کنم یا مهمون برام بیاد زحمت بکشه و بیاد ظرف بشوره و کار کنه د ...

خب گلم مقصر خودتی که بد عادتشون کردی

من نمیگم یکی همش کار کنه میگم همه با هم همکاری کننن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اگه تاپیکت واقعیت باشه نشون میده که خیلی بچه ای

درسته که میگن خودت رو خیلی غلام حلقه به گوش نکن اما نه اینکه تو مهمونی ها هم خودت رو پیش همه بده کنی 

تو اینجا فقط خودت رو ضایع کردی و من فقط خودت رو مقصر میدونم نه شوهرت مقصره نه مادر شوهرت چون اونها هم پیش مهمونها خیلی بهشون گرون تموم شده

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
چون مردی که بگع اولویتم مادرمه مرد نیست خوب شد شناختش اتفاقا

اتفاقا مردی که قدر دان مادرش باشه  همسر خوبیه

بعد ازدواجم زن میتونه کاری کنه ک شوهرش دورش بچرخه

محبت ب مادر یه طدره

محبت ب همسرم طور دیگه

نمیشه بخاطر زنش مادرشو ول کنه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

در ضمن از من میشنوی زیاد به حرف نی نی سایتی ها گوش نکن گاهی اوقات راهکارهاشون عالیه اما در بیشتر مواقع هیزم اتیش رو زیاد میکنن و باعث تنش میشن اونم برا کسی که ناپخته باشه مثل شما که این شده نتیجه اش

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خب گلم مقصر خودتی که بد عادتشون کردیمن نمیگم یکی همش کار کنه میگم همه با هم همکاری کننن

عزیزم منم به همین نیت میرم که بقیه بیان باهم بشوریم وقتی میان و میرن منم بشینم خیلی زشته دلمم به حال میزبان میسوزه میگم همش سرپا بوده گناه داره ولی تصمیم گرفتم از این به بعد منم به بهانه سفره جمع کردن و آروم کار کردن سمت آشپزخونه نرم

برا منم دعا کنید ممنونم😍😘