2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225005 بازدید | 1237 پست

امان از این دوستای زندگی خراب کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
هرچی دوستات میگن بدون سبک‌ سنگین کردن گوش نکن. از عقل خودت هم استفاده کن

نمیدونم چرا خنده ام گرفت😁😁

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی ادم جایی دعوت میشه واقعا زشته باری به دوش صاحب خونه بزاره  بشقابی رو که خودت خوردی باید جم میکردی گلم  یگم سیاست داشته باشه وقتی دوست نداری کار کنی برو تو اشپزخونه خودتو سرگرم کن  من خودم دیس برنجو برمیدارم تا خالی کنم تو ظرف اینقدر لف میدم  که بقیه جم میکنن یا میرم دسشویی  مثلا ولی اینجوری تابلوووو که زشته 

با کمک به بقیه نوکر کسی نمیشی اگه به اعتدال رفتار کنی کسی ازت سو استفاده نمیکنه

در مورد دوم وقتی قلیون دوست نداری میتونستی بگی من نمیکشم ولی شما راحت باشین اگه میخاین

اونا احترام گذاشتن دعوتت کردن راجع به قلیونم ازت اجازه پرسیدن کار زشتی کردی زدی تو پرشون 

بدتر از همه بعد صحبت مادرشوهرت جوابشو دادی درسته حرفش بد بود اما خب رفتارت باعث شد بهت چنین حرفی بزنن

و برداشتشون از حرفت این بوده شما بی ادب و لااوبالی هستین

به نظرمن کارت نیاز به عذر خواهی داره حالا نظرمنه وبدای ارامش زندگیت یه جاهایی لازمه سکوت کنی یه جاهایی باید بجنگی 

تو این مورد باید سکوت کنی

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

اولا دوستات غلط کردن که نظر میدن هر کس عقل داره خودش میدونه چیکار کنه چیکار نکنه! هرکس قلیون میکشه کافر و بی دین نیست یا دزد وخلافکار نیست منم نمیکشم ولی با کسی ام کار ندارم هر کس دوست داره بکشه! سوما آدم با حرف هرکس سریع جوگیر نمیشه بعقیه غذا خوردن شما کنار وایستادی نگاه کردی که میگی کمک نمیکنم!!!

منظورم از عذرخواهی غلط کردم و ببخشید نیست 

به نامزدت یه دروغ مصلحتی بود مثلا دلم درد میکرد پام خواب رفت کمری جایی یه مشکل واسه کمک نکردنت دربیار 

واسه قلیونم بگو منظورمو بد متوجه شدین و بعد  بهم تیکه انداختین الان وقت مظلوم نماییه اگه نامزدت و رابططت مهمه وگرنه که....

امید وارم راهنمایی هامو انتقاد ندونی یا توهین به حساب نیاری خواهرانه بود حرفام😊 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
دقیقا،منم فکر میکنم تازه اومده روش نمیشه،من خودم تازه تو خونه پدر و مادرشوهرم میرفتم روم‌ نمیشد برم ...

موقع کارداشتن پدرشوهرم قسم میخوره که ما عروسا عین دختراش می مونیم ، اماتوسوغات وعیدی واحترام میشیم همون عروس 

اسی نوکری نکن 

ولی واقعا خجالت نمیکشین مثلا یه زن سی چهل سال بزرگتر از خودتون جلو شما خم و راست بشه؟ 

عزیزم یکم سیاست داشته باش نه ازینور بوم بیفت نه ازون ور

دیگه کم کم سعی می کنن از مهمونیا حذفت کنن، پشت سرت جلسه بزارن شوهرت هم تا یه حد صبوری میکنه 

نا خوداگاه تو زندگی تون دعوا و جدل پیش میاد

در ضمن وقتی نمی دونی چی بگی، بهتره سکوت کنی

چون معلومه سنت کمه افسار دهنت دستت نیست فعلا

یکم فکر کن بعد حرف بزن 

انشاله قراره با اون خانواده سالها چشم تو چشم بشی

من عروس خواهر شوهرم میومد خونه مادرشوهرم من با بیست سال بیشتر ازون بشقاب میوه اس رو جمع میکرد، دیگه بعدش اون هی میومد خونه مادرشوهرم من دیگه نمیرفتم  دیگه نیومد، کم کم از مهمونیا حذف شد

شما ناخواسته چیزی گفتید که خانوادش رو بردید زیر سوال 

اونم تقابل به مثل کرده چون ظاهرا توی خانوادشون قلیون میکشن

بعد شما توی جمع گفتید خانواده ی ما از اون خانواده ها نیستن

یعنی اون خانواده ها فلانن و ... جدا از اینکه کار قلیون کشیدن کار زشت و اشتباهیه ولی  اگه حق و انصاف رو بخواید اگه این جمله رو نمیگفتید اون جواب هم نمیشنیدید احتمالا

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

مادرشوهره آدم خودداری نیس مشخصه ، ولی به نظرم تو بیشتر مقصر بودی چون معلومه اصلا خوب جوابشو ندادی ، رفتار نامزدت هم فکر نمیکنم بد بوده باشه 

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
تو سفره جمع کردن و پهن کردن من اگه هفت پشت غریبه هم باشه کمک میدم،دوستات خیلی بچه و جوگیرن

منم ... مامان من عروس داماد و نوه داره هنوز تو مهمونیا پا میشه سفره جمع می‌کنه دخترای الان زیادی پررو هستن