2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۸ بهمن پارسال 

چی بگم داره میشه دوماه و با وجود اینکه با نامردی ولم کرد ولی من بازم متاسفانه بهش فکر میکنم و اذیتم

شب خیلی بدی بود اینقدر برف می بارید حد نداره هردومون گریه میکردیم خیلی زیاد اینقدر گریه کرده بودم و جیغ زدا بودم اومدم خونه صدام گرفته بود

مسخره بود گریه میکرد ولی ولم کرد گریه میکرد ولی مطمئنم الان فراموشم کرده و حالش خوبه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

من ول کردم .

اون شب سخت نبود ولی چند وقت بعد که یه جایی دیدمش یکم پشیمون شدم که سخت گذشت برام اون روز .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
بدترین روز زندگیم بود تا ماه ها نمیفهمییدم مرده ام یا زنده اصن

چقدر طول کشید تا خوب بشی

من داره میشه دوماه حال خوشی اصلا ندارم 

نمیدونم چی کنم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
چقدر طول کشید تا خوب بشیمن داره میشه دوماه حال خوشی اصلا ندارم نمیدونم چی کنم

بعد ۶ ماه چشمم ب رو حقیقت باز شد اما بازم خودم میرفتم سمتش اما کم کم و کم کم واقعیت ها بیشتر رو میشد و دلزده میشدم البته هنوزم گوشه قلبم دوسش دارماا ولی خب